ریپل

قیمت ریپل

Ripple (XRP)

قیمت ریپل

+ 3.04%
+ 3.04%
USDT 1.111

آدرس کانترکت

بایننس اسمارت چین

0x1d2f...0dbe

نمودار لحظه ای ریپل

پشتیبانی از ۲ شبکه

می‌پردازم

دریافت می‌کنم

اطلاعات بازار ریپل

نام ارزریپل
نمادXRP
رتبه در بازار6

قیمت جهانی (‏دلار)‏

$ 1.111

قیمت لحظه ای (‏تومان)‏

77,990

تغییرات روزانه (‏درصد به ریال)‏

+ 3.04%

تغییرات روزانه (‏درصد به دلار)‏

+ 2.31%

حجم معاملات روزانه (‏دلار)‏

7,642,540,049

ارزش بازار (‏دلار)‏

63,271,789,024

سقف قیمت تاریخی (‏ریپل)‏

3
فاصله ریپل تا سقف
- 67.24%

کم ترین قیمت تاریخی (‏ریپل)‏

0.00
بازدهی ریپل از ابتدا
+ 41345.11%
عرضه در گردش ریپل56,931,242,174

درباره ریپل

ریپل نام پلتفرمی است که برای انجام سریع و ارزان معاملات طراحی شده است. XRP، نام ارز دیجیتالی است که در پروتکل پرداخت دیجیتال ریپل نت (RippleNet) کار می‌کند. قیمت ریپل یا XRP در این لحظه برابر با $ 1.111 دلار و معادل با 77,990 تومان است. ریپل در 24 ساعت اخیر + 3.04% درصد تغییر قیمت داشته است. ارزش بازار یا مارکت کپ ریپل در این لحظه 63,271,789,024 دلار است. ریپل از نظر مارکت کپ در رتبه 6 در میان رمزارزها قرار دارد.

ریپل نت یکی از محصولات شرکت Ripple است که این امکان را در اختیار همگان می‌گذارد تا با هر رمز ارزی پرداخت خود را انجام دهند. اداره پلتفرم ریپل نت بر عهده شرکت ریپل (Ripple) است. ریپل نت با شعار «ارسال پول به هر گوشه از جهان» بستری فراهم کرده تا موسسات مالی، تجربه پرداخت بهتری داشته باشند و امکان پرداخت سریع و ارزان برای همه و در هر جای جهان ایجاد شود. هدف ریپل کمک به بانک‌ها و موسسات مالی برای افزایش کارایی و سرعت بخشیدن به پرداخت‌های بین‌المللی است.

نکته قابل توجه درباره ریپل این است که کارکرد شبکه ریپل متفاوت است و برای تایید تراکنش‌های شبکه خود از دفتر کل توزیع شده به روش ابداعی تیمش که الگوریتم اجماع پروتکل ریپل (RPCA) نام دارد استفاده می‌کند. این ارز دیجیتال به زبان C++ و Python نوشته شده است.

نماد ریپل

کوین XRP در اصل به منظور سیستم پرداخت روزانه طراحی شده و در نتیجه تراکنش‌های آن بسیار سریع‌تر و ارزان‌تر صورت می‌گیرد. علاوه بر آن، این توانایی را دارد که با کارمزدی اندک، به هر رمز ارز یا دارایی باارزشی مانند طلا یا ارزهای فیات تبدیل شود.

خالق ریپل کیست؟

نمونه اولیه پروتکل ریپل به نام ریپل‌پی (RipplePay) را رایان فاگر در سال ۲۰۰۴ ایجاد کرد یعنی حتی پیش‌تر از به وجود آمدن بیت کوین. تاریخ رسمی شروع به کار آن در سال ۲۰۱۳ بود وقتی که جِد مک کیلب خالق شبکه EDonkey گروهی از سرمایه‌گذاران را برای سرمایه‌گذاری روی Ripple Labs گرد هم آورد.

یکی از اعضای کلیدی ریپل کریس لارسن است. کریس لارسن که طبق منابع منتشر یافته در سایت Forbes در لیست 400 ثروتمند جهان قرار دارد تا سال 2016 در سمت مدیر عامل ریپل فعالیت میکرد اما درحال جاضر این شخص در سمت رییس اجرایی هیئت مدیره قرار دارد. کریس لارسن علاوه بر ریپل بنیان گذار Prosper که بازار جهت وام نظیر به نظیر است را هم در سوابق خود دارد. با خالقین و تیم سازنده ریپل آشنا شوید.

مشخصات و قیمت لحظه ای ریپل (xrp)

قیمت ریپل در این لحظه 77,990 تومان معادل $ 1.111 دلار آمریکا است. قیمت ripple طی ۲۴ ساعت اخیر + 3.04% تغییر قیمت داشته است. حجم معاملات ۲۴ ساعت اخیر ریپل 7,642,540,049.00 دلار است. ارز ریپل با نماد اختصاری xrp در رتبه 6 ارزهای دیجیتال از نظر ارزش بازار قرار دارد. ارزش بازار یا Market cap ریپل هم اکنون 63,271,789,024 دلار آمریکاست.

حداکثر تعداد واحدهای ارز ریپل (xrp) 100,000,000,000 است. تعداد واحدهای در گردش (Circulating Supply) xrp هم اکنون 56,931,242,174 واحد است این یعنی چه تعداد واحد xrp در بازار و در دست مردم گردش می‌کند. مثلا دارایی‌های قفل شده که تاثیری روی قیمت بازار نمی‌گذارند جزو واحدهای در گردش محاسبه نمی‌شوند.

تاریخچه قیمت ریپل

بیشترین رکورد قیمت ریپل (xrp) تا کنون 3.4 دلار بوده. این رکورد مربوط است به تاریخ ۲۰۱۸/۰۱/۰۷. قیمت کنونی ripple به نسبت این رکورد - 67.24% تغییر کرده است.

کمترین قیمت ریپل (xrp) تا کنون 0.00268621 دلار بوده. این رکورد مربوط است به تاریخ ۲۰۱۴/۰۵/۲۲. قیمت کنونی ripple به نسبت این رکورد + 41345.11% تغییر کرده است.

دامیننس ریپل (xrp)

dominance یا دامیننس ripple به معنی میزان سهم ارز ریپل در کل بازار کریپتوکارنسی است. این سهم نشان می‌دهد که xrp چه درصدی از کل بازار را در میان دیگر ارزها در اختیار دارد. عدد این تسلط بر بازار با درصد نشان داده می‌شود. هم اکنون دامیننس ریپل 1.90 درصد است. با تحلیل دامیننس ریپل و بررسی کاهش یا افزایش آن متوجه می‌شوید که میزان سرمایه‌گذاری روی این ارز دیجیتال افزایش داشته یا کاهش یافته است.

توکنومیک ریپل (XRP)

ارز XRP توکن بومی شبکه ریپل است و بر اساس برنامه‌ سازندگان تعداد توکن‌های ریپل سقفی ۱۰۰ میلیارد واحدی دارد. از این میزان در حال حاضر حدود ۵۶.۶۵ میلیارد واحد در حال تبادل میان کاربران، سرمایه‌گذاران و تریدرها است. در ابتدا تمامی این ۱۰۰ میلیارد واحد توکن ایجاد و بر اساس برنامه‌ای مشخص حدود ۲۰ درصد به تیم بنیان‌گذاران و ۸۰ درصد دیگر به ریپل لبز (Ripple Labs) تعلق گرفت. با این حال در سال ۲۰۱۷ نگرانی‌هایی در خصوص مشکلات و بحث دستکاری بازار به‌وجود آمد که موجب شد تا ریپل با برنامه‌ای منظم ۵۵ میلیارد واحد از این دارایی‌ها را در ۵۵ قرارداد هوشمند قرار دهد و بر اساس برنامه‌ای تنظیم‌شده هر ماه حدود ۱ میلیارد واحد توکن به بازار عرضه کند و مازاد توکن‌ها را به حساب‌های امانی یا Escrow بازگرداند. در حقیقت این فرایند یک سیستم توکن‌سوزی برای شبکه ریپل محسوب می‌شود و از این طریق میان عرضه و تقاضا و افزایش قیمت لحظه‌ای ریپل تأثیر بگذارد.

ارز دیجیتال xrp

ارز دیجیتال ریپل توکن بومی اکوسیستم ریپل است که نقش پررنگ و مؤثری در این مجموعه بزرگ بازی می‌کند. از این دارایی دیجیتال در پرداخت کارمزد تراکنش‌ها، انتقال ارزش از یک نقطه جهان به نقطه‌ای دیگر و منبع نقدینگی برای معاملات می‌توان اشاره کرد. کاربرانی که با این شبکه تعامل داشتند می‌دانند که سرعت تراکنش‌های ارز دیجیتال XRP تا چه اندازه سریع بوده و کارمزد شبکه آن نیز نسبت به سایر رقبا بسیار کمتر است.

تفاوت ریپل و XRP

موضوعی که به اشتباه در میان جامعه کاربران ارزهای دیجیتال پذیرفته شده است، مترادف بودن ۲ عبارت XRP و ریپل است. ریپل در حقیقت یک شرکت فناوری است که راه‌کارهایی را برای به شرکت‌ها و مؤسسات مالی گوناگون ارائه می‌کند و تلاش دارد تا از طریق شبکه ریپل نت و ایکس آر پی لجر به جابه‌ججایی ارزش در ابعاد جهانی کمک کند. اما ارز بومی این اکوسیستم بزرگ XRP نام دارد که به غلط به آن ارز دیجیتال ریپل گفته می‌شود. در حقیقت XRP ارز دیجیتال شبکه ریپل است نه ارز ریپل!

قیمت رمزارز ریپل چگونه تعیین و کنترل می‌شود؟

شاید برای افرادی که به دنبال خرید ارز ریپل هستند این سوال مهم مطرح شود که ارزش و جایگاه این دارایی دیجیتال چگونه تعیین و محاسبه می‌شود. در حقیقت ارزش تمامی دارایی‌های دیجیتال وابسته به چند مولفه مهم است که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از عرضه و تقاضا، میزان پذیرش توسط کاربران، وجود مشارکت‌های نهادی با موسسات و کمپانی‌های مطرح، حضور سرمایه‌گذاران نام‌آشنا در پروژه مورد نظر، کاربردی بودن امکانات و قابلیت‌های عرضه‌شده، نبود تنش و درگیری با نهادهای قضایی و قانون‌گذار و توسعه شبکه و زیرساخت‌های آن همگام با فناوری‌ها روز.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت ریپل

به‌طور کلی عوامل گوناگونی می‌توانند بر قیمت ارز دیجیتال XRP تأثیر بگذارد. بر همین اساس مواردی مانند، اخبار و موضوعات حاشیه‌ای، همکاری‌های مهم با شرکت‌های بزرگ، حل و فصل شدن مناقشات قضایی با نهادهای قانون‌گذاری یا دریافت اخباری مبنی بر پیروزی در دادگاه‌ها، توسعه زیرساخت‌ها و گسترش قابلیت‌های شبکه و موارد دیگر می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر رمزارز ریپل بگذارد.

تاثیر اخبار بر قیمت ریپل

خبار یکی از موضوعات مهم و مؤثر بر دارایی‌های دیجیتال است. قیمت ریپل نیز از این قاعده مستثنا نیست و کاربران به‌دنبال داده‌ها و سیگنال‌هایی مبتنی بر اخبار گزارش‌شده از این شبکه بلاک‌چینی هستند. با توجه به موضوع و مشکلات این مجموعه با سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) اخبار مرتبط با پیروزی یا شکست ریپل در برابر این نهاد نظارتی می‌تواند دگرگونی قابل‌توجهی را بر بازار این دارایی حاکم کند. از سوی دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری مانند تراست گری‌اسکیل و تأیید ETFهای این رمزارز می‌تواند نرخ ریپل را تغییر دهد. پیش بینی آینده قیمت ریپل

پیش بینی آینده قیمت ریپل

بازه‌‌های زمانی/حدود قیمت (دلار)۳ ماهه۶ ماهه۱۲ ماهه
کمترین0.000001150.000002210.00000305
بیشترین0.000003150.000004010.00000470
متوسط0.000002080.000003300.00000330

تحلیل ریپل

سرمایه‌گذاران حرفه‌ای در هر بازاری پیش از آنکه دارایی‌های خود را وارد چرخه کنند، از جنبه‌های گوناگون آن مطلع می‌شوند. در حقیقت دانستن زوایای یک پروژه و بررسی تحلیل‌های گوناگون یک دارایی می‌تواند اطلاعات مهم و مفیدی را به سرمایه‌گذاران بدهد. با توجه به ماهیت نوسانی ارزهای دیجیتال بررسی تحلیل‌های مختلف پروژه‌های کریپتویی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. بر همین اساس بهتر و اصول‌ترین حرکت هوشمندانه بررسی تحلیل‌های مختلف در این حوزه است. تحلیل‌های فاندامنتال، تکنیکال و آنچین می‌تواند داده‌های ارزشمندی را در اختیار کاربران قرار دهد و آن‌ها را به‌شکل مؤثرتری پیرامون موضوعات آگاه کند.

تحلیل فاندامنتال ریپل

بررسی کلی پروژه ریپل (XRP) نشان می‌دهد که این اکوسیستم یکی از برجسته‌ترین پلتفرم‌های بلاک‌چینی است که توانسته حتی در حوزه پرداخت‌های بین‌المللی نیز قابلیت‌های خود را به‌اثبات برساند. با نگاهی به گذشته و بررسی کارنامه ریپل متوجه می‌شویم که سازندگان این پروژه با هدف حل مشکلات موجود در سیستم‌های مالی سنتی مانند سرعت پایین تراکنش‌ها و هزینه‌های بالا آن‌ها در بانک‌ها و موسسات مالی پا به عرضه گذاشته‌اند و همکاری‌های خود را در این زمینه آغاز کرده‌اند.. شبکه ریپل از توکن بومی با نام XRP برای تسهیل تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌ها استفاده می‌کند. همچنین، ریپل به یکی از ارزهای دیجیتال با ارزش بازار تلقی می‌شود، اما با توجه به مناقشات طولانی مدت این مجموعه با سازمان بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا، شرایط و قیمت آن می‌تواند دستخوش تحولات گسترده‌ای شود. البته فراموش نکنیم همان‌طور که شکست در دادگاه برای ریپل می‌توان به‌شدت مخرب و دردسرساز باشد، پیروزی‌های احتمالی در این پرونده می‌تواند تأثیر مثبت زیادی بر ارزش XRP و پذیرش گسترده‌تر آن در صنعت مالی داشته باشد.

تحلیل تکنیکال ریپل

نوع دیگری از تحلیل، تحلیل تکنیکال است. در تحلیل تکنیکال ریپل (XRP) ما به بررسی روند قیمتی و الگوهای نموداری این ارز دیجیتال می‌پردازیم و نمودار ریپل را در بازه‌های کوتاه‌مدت و در واکنش به نوسانات بازار و اخبار پیرامون آن مورد سنجش و بررسی قرار می‌دهیم. تحلیل شرایط موجود نشان می‌دهد که XRP تمایل دارد به سطوح حمایت و مقاومت کلیدی پاسخ دهد. به عنوان مثال، اگر قیمت XRP به سطح حمایت نزدیک شود، ممکن است افزایش تقاضا را شاهد باشیم و بالعکس در سطح مقاومت، فروش افزایش یابد. اندیکاتورهایی مانند میانگین متحرک (MA)، شاخص قدرت نسبی (RSI) و مکدی (MACD) معمولاً برای تحلیل نوسانات قیمتی استفاده می‌شوند. عبور قیمت از میانگین‌های متحرک و تأیید سیگنال‌های خرید و فروش توسط RSI و MACD می‌تواند به شناسایی روند صعودی یا نزولی کمک کند.

مزایا و معایب ریپل

ریپل نیز مانند هر شبکه بلاک‌چینی و پروژه کریپتویی مزایا و معایب مختلفی دارد که بر همین اساس بسیاری از کاربران یا شرکت‌ها به سمت این مجموعه جذب می‌شوند یا از آن دوری می‌جویند. نکته قابل توجه این است که کاربران پیش از ورود سرمایه به هر پروژه رمزارزی از نکات مثبت و منفی آن به‌خوبی آگاه باشند و بدانند شبکه مورد نظر در کدام موضوعات و موارد قوت یا ضعف بیشتری دارد. به طور کلی معایب و مزایای ریپل را می‌توان به شکل زیر تشریح کرد

کاربرد ارز دیجیتال ریپل (xrp)

با توجه به اهدافی که توسعه‌دهندگان شبکه ریپل برای آن ترسیم کرده‌اند و در تلاش هستند تا آن را به عنوان یک سیستم پرداخت سریع، هوشمند و آسان به کاربران و شرکت‌های بزرگ معرفی کنند، می‌توان کاربردهای مهم این شبکه و ارز آن با نماد ریپل را مواردی مانند انتقال وجوه و حواله‌جات بانکی، امکان پرداخت‌های مختلف در اقصی نقاط جهان بدون محدودیت‌ به‌شکلی سریع و کم‌ کارمزد، امکان وام‌دهی و استفاده در سیستم‌هایی مانند بیمه‌نامه‌ها دانست.

امنیت شبکه ریپل

برخلاف بیت‌کوین یا حتی اتریوم، در شبکه ریپل از یک مکانیسم اجماع فدرال منحصر به فرد به عنوان روش اعتبارسنجی تراکنش‌ها استفاده می‌شود. تراکنش ها در این اکوسیستم از طریق یک پروتکل اجماع تأیید می‌شوند که در آن سرورهای مستقل و تعیین‌شده درباره ترتیب و نتیجه تراکنش‌ها به توافق می‌رسند. در ریپل همه سرورهای شبکه هر تراکنش را طبق قوانین یکسان پردازش می‌کنند و هر تراکنشی که از پروتکل پیروی کند بلافاصله مورد تأیید قرار می‌گیرد.

سرمایه گذاران ریپل

شرکت ریپل یکی از مجموعه‌هایی است که سرمایه‌گذاران مهم و قابل‌توجهی را به خود جلب کرده است. با توجه به ساختار شبکه و سیاست‌های کلی سازندگان مجموعه‌های مالی و پرداختی متعددی با ریپل قراردادهای هماکری و سرمایه‌گذاری امضا کرده‌اند. از جمله مطرح‌ترین این شرکت‌ها می‌توان به گوگل ونچرز (Google Vetntures)، سیگیت (Seageate)، استاندارد چارترد (Standard Chartered)، اندریسن هوروویتز (Andreessen Horowitz)، تتراگون (Tetragon) و بسیاری از مجموعه‌های ناآشنا اشاره کرد. صندوق معاملاتی ریپل یکی از موضوعات مهم و حائز اهمیت در خصوص توسعه ریپل، بحث راه‌اندازی صندوق‌های قابل معامله یا ETFهای ریپل است. این موضوع که از ماه‌ها پیش بحث آن میان کارشناسان و قانون‌گذاران وجود دارد می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی بر قیمت این دارایی بگذارد و خرید ارز دیجیتال ریپل را به گزینه‌ای جذاب برای سرمایه‌گذاران تبدیل کند. با آنکه گری اسکیل اولین صندوق سرمایه‌گذاری ریپل را راه‌اندازی کرد اما هنوز ای تی اف‌های شرکت‌هایی مانند بیت وایز (Bitwise) یا کناری کپیتال به تایید نرسیده‌اند. در این میان برخی کارشناسان بر این باورند که با وجود درگیری میان ریپل و SEC راه‌اندازی چنین صندوق‌هایی می‌تواند دشوار و چالش‌برانگیز باشد.

پرسش های پرتکرار درباره ریپل

به پرسش های شما درباره ریپل پاسخ داده ایم.

کیف پول‌های لجر، تراست والت، توست والت و... همگی امکان نگهداری ریپل را دارند. اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که برای استفاده از ریپل باید همواره ۲۰ عدد از این توکن را داخل کیف پول خودتان داشته باشید. برای مثال در صورتی که ۱۰۰ عدد ریپل در کیف پول داشته باشید، فقط می‌توانید ۸۰ عدد از آن را برداشت کنید.

مطالب مربوط به ریپل

در بلاگ پول نو بخوانید

تحلیل تکنیکال ریپل (XRP) | آپدیت اختصاصی پول نو

۲۹ فروردین ۱۴۰۳

تحلیل تکنیکال ریپل (‏XRP)‏ | آپدیت اختصاصی پول نو
پیش بینی قیمت و آینده ریپل تا سال ۲۰۲۵؛ ارز XRP چه قله‌های قیمتی‌ای را فتح خواهد کرد؟

۰۷ مرداد ۱۴۰۲

پیش بینی قیمت و آینده ریپل تا سال ۲۰۲۵؛ ارز XRP چه قله‌های قیمتی‌ای را فتح خواهد کرد؟
پر کاربردترین کیف پول‌های کریپتویی برای نگهداری ریپل در سال ۲۰۲۴

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

پر کاربردترین کیف پول‌های کریپتویی برای نگهداری ریپل در سال ۲۰۲۴