تاریخ بروز رسانی :
۲۵
آبان
۱۴۰۳
ورود گلدمن ساکس به بازار ETF بیتکوین با ۷۱۰ میلیون دلار!
زمان مطالعه :
1 دقیقهفهرست
بانک سرمایهگذاری گلدمن ساکس، که پیشتر یکی از منتقدان برجسته بیتکوین بود، اکنون با سرمایهگذاری عظیم در صندوقهای قابل معامله بیتکوین (ETF)، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
در گزارشی که ۱۴ نوامبر به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) ارائه شد، گلدمن ساکس از سرمایهگذاری حدود ۷۱۸ میلیون دلاری خود در هشت ETF بیتکوین خبر داد.
بر اساس این گزارش به نقل از کوینتلگراف، گلدمن ساکس از سهماهه دوم سال جاری، ۳۰۰ میلیون دلار به سبد سرمایهگذاری خود در بیتکوین ETF افزوده و این رقم را ۷۱ درصد افزایش داده است.
از جمله سرمایهگذاریهای قابلتوجه این بانک میتوان به ۴۶۱ میلیون دلار در BlackRock iShares Bitcoin Trust ETF (IBIT) اشاره کرد. همچنین، گلدمن ساکس حدود ۹۶ میلیون دلار در صندوق Wise Origin Fidelity، مبلغ ۷۲ میلیون دلار در Grayscale Bitcoin Trust ETF و حدود ۶۰ میلیون دلار در Invesco Galaxy Bitcoin ETF سرمایهگذاری کرده است.
علاوه بر سرمایهگذاریهای کلان فوق، گلدمن ساکس موارد زیر را نیز در اختیار دارد:
- ۲۲.۵ میلیون دلار در Bitwise Bitcoin ETF
- ۳ میلیون دلار در ARK 21Shares Bitcoin ETF
- ۴ میلیون دلار در Grayscale Bitcoin Mini Trust ETF
- ۸۰۰ هزار دلار در WisdomTree Bitcoin Fund
این بانک همچنین اعلام کرد که در کنار بیتکوین، در صندوقهای اتریوم (ETH) نیز سرمایهگذاری کرده است. از جمله، ۲۲.۶ میلیون دلار در Grayscale Ethereum Mini Trust ETF و ۲.۶ میلیون دلار در Fidelity Ethereum Fund.
جالب است که گلدمن ساکس پیشتر بارها موضعی انتقادی نسبت به ارزهای دیجیتال اتخاذ کرده بود. در سال ۲۰۲۰، این بانک بیتکوین را “نه یک دارایی قابل سرمایهگذاری” و “نامناسب برای مشتریان” خود توصیف کرده بود. حتی پس از آغاز معاملات مشتقه بیتکوین در سال ۲۰۲۱، مدیران ارشد گلدمن ساکس همچنان به انتقاد از این بازار ادامه میدادند.
یکی از این افراد، شارمین موساور رحمانی، مدیر ارشد بخش مدیریت ثروت خصوصی گلدمن ساکس، بود که در مصاحبهای با وال استریت ژورنال در آوریل سال جاری، بازار ارزهای دیجیتال را با حباب اقتصادی “جنون گل لاله” قرن ۱۷ مقایسه کرد و اظهار داشت:
ما به ارزهای دیجیتال اعتقادی نداریم.
ورود گلدمن ساکس به این سطح از سرمایهگذاری در بازار بیتکوین ETF، نه تنها نشاندهنده تغییر نگاه این بانک سنتی به ارزهای دیجیتال است، بلکه میتواند تأثیری گسترده بر پذیرش عمومی و رشد بازار رمزارزها بگذارد. این اقدام همچنین احتمالاً بر تصمیم سایر مؤسسات مالی بزرگ نیز تأثیرگذار خواهد بود.
چنانچه به مشاوره رایگان علاقهمندید، پرسشها و نظرات خود را درباره این مقاله یا موضوعات مختلف حوزه بلاکچین و ارزهای دیجیتال مطرح کنید. برای پاسخگویی آمادهایم!
نظر بدهید
0