تاریخ بروز رسانی :
۰۵
مهر
۱۴۰۲
عربستان سعودی و امارات در حال تبدیل شدن به هاب ارزهای دیجیتال در منطقه
در دو سال گذشته که بازار کریپتو کارنسی روند نزولی به خود گرفته بود، تب و تاب پذیرش و فعالیت کشورها در حوزه ارزهای دیجیتال رو به کاهش بود؛ اما این موضوع برای عربستان و امارات کم متفاوت است.
زمان مطالعه :
1 دقیقهفهرست
امارات متحده عربی و عربستان سعودی در حال حاضر بیشترین فعالیت در منظقه را در حوزه کریپتو ثبت کردهاند. عربستان سعودی در ۱۲ ماه گذشته افزایش ۱۲ درصدی را نسبت به دوره قبلی ثبت کرده است. امارات نیز بین ژوئیه ۲۰۲۲ تا ژوئن ۲۰۲۳ بیش از ۳۴.۸ میلیارد دلار تراکنش ارزهای دیجیتال داشته است. البته باید توجه داشت که امارات نسبت به یکسال گذشته خود ۱۷ درصد کاهش تراکنش در ارزهای دیجیتال داشته است که این موضوع با توجه به کاهش قیمت ارزهای دیجیتال امری طبیعی است. امارات در دوره گذشته ۴۲ میلیارد دلار تراکنش ارز دیجیتال را ثبت کرده بود.
با توجه به این کاهش تراکنشهای امارات، این کشور باز هم عملکرد بهتری نسبت به دیگر کشورها مانند قطر (افت ۲۶ درصدی)، عمان (۴۹ درصد کاهش)، اردن (۵۵ درصد کاهش) و لبنان (۹۶ درصد کاهش) داشته است.
آیا عربستان ارزهای دیجیتال را میپذیرد؟
با توجه به این موضوع که حجم تراکنشهای ارز دیجیتال در بیشتر کشورها کاهش داشته است؛ اما عربستان توانسته با رشد ۱۲ درصدی خود را به جمع شش کشور برتر از نظر افزایش حجم معاملات برساند. این رشد درحالی است که ارزهای دیجیتال وضعیتی شبه قانونی دارند.
دولت عربستان، بانکهای محلی را از پردازش تراکنشهای مربوط به کریپتو منع میکند و و مبادلات کریپتو غیرقانونی تلقی میشود. صرافیهایی مانند Binance و Coinbase اجازه فعالیت در این کشور را ندارند؛ اما مردم میتوانند از طریق صرافیهای محلی اقدام به خرید و نگهداری ارزهای دیجیتال کنند و دولت برای آنان مجازاتی در نظر نمیگیرد. این رفتارها متناقض در کنار رشد فعالیت باعث شده است، برخی از افراد از پذیرش احتمالی ارزهای دیجیتال توسط عربستان سخن بگویند.
چنانچه به مشاوره رایگان علاقهمندید، پرسشها و نظرات خود را درباره این مقاله یا موضوعات مختلف حوزه بلاکچین و ارزهای دیجیتال مطرح کنید. برای پاسخگویی آمادهایم!
نظر بدهید
0