واچ لیست ارز دیجیتال؛ این هفته این ارزها را زیر نظر داشته باشید

امروز چه رمزارزی بخریم لوپرینگ، نیر پروتکل، وی چین
آرزو رحمتی

زمان مطالعه :

24 دقیقه

فهرست

Created with Sketch.

بازار ارزهای دیجیتال به دلیل ماهیت نوسانی خود از بهترین مارکت‌ها برای خرید ارز دیجیتال، فروش آن و کسب سودهای کوتاه مدت است، کافی است نگاهی به نقشه بازار ارز دیجیتال بیندازید و نوسانات جذاب دارایی‌های دیجیتال مختلف در طی یک هفته را بررسی کنید. در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار ارز دیجیتال در بازار وجود دارند که البته همه آن‌ها هم ارزشمند نیستند. اما در این بین می‌توان ارزهایی را هم پیدا کرد که حجم معاملات خوبی داشته و نوسان گیری از آن‌ها، سودهای خوبی به همراه داشته باشد.

  • شاخص ورودی و خروجی صرافی‌ (Exchange Inflow/Outflow)
  • شاخص سود/زیان محقق نشده (NPL)
  • شاخص NUPL

اما قبل از شروع می‌خواهیم روی چند نکته مهم تاکید کنیم:

  • مدیریت سرمایه را رعایت کنید؛ هرگز تمام دارایی خود را روی یک پروژه سرمایه گذاری نکنید. توجه داشته باشید که همانقدر که سودهای این بازار جذاب است، ضررهای آن نیز می‌تواند ویرانگر باشد. ضمن اینکه با شناخت رمزارزهای آینده‌دار و مناسب با بودجه پایین، می‌توانید دارایی خود را در بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنید.
  • جو حاکم بر بازار، شاخص ترس و طمع ارزهای دیجیتال و ارزش کل مارکت را قبل از شروع سرمایه گذاری در نظر بگیرید. این شاخص‌ها می‌توانند در تصمیم‌های سرمایه گذاری شما بسیار موثر باشند.
  • آخرین و شاید مهم‌ترین نکته؛ تحلیل بیت کوین و همچنین تحلیل اتریوم را حتما دنبال کنید. آلت کوین‌ها شدیدا تحت تاثیر روند بیت کوین و اتریوم هستند و رشد یا ریزش این دو دارایی دیجیتال کل بازار را تحت تاثیر قرار می دهد.

واچ لیست پول نو (۲۸ آبان تا ۵ آذر)

کاهش سرعت صعود بیت‌کوین در هفته گذشته، فرصتی را برای آلت‌کوین‌ها و به‌طور ویژه، میم‌کوین‌های بازار مهیا کرد. بنابراین ۳ ارز پرپتانسیل را به شما معرفی می‌کنیم که در صورت ادامه حرکت سایدوی بیت کوین، احتمال رشد خوبی دارند.

۱. تحلیل تکنیکال لوپرینگ (LRC)

لوپرینگ در تایم فریم هفتگی از نظر RTM به سطح مهمی پولبک زده و آماده رشد است. رشد لوپرینگ می‌تواند تا FTR اول در ناحیه ۰.۲۷ دلار و FTR دوم در ناحیه ۰.۴ دلار باشد.

در چارت روزانه، چالش اصلی لوپرینگ برای رشد تا تارگت‌های ذکر شده، عبور از FL در ناحیه ۰.۲۲ دلار است.

نمودار هفتگی لوپرینگ- 28 آبان
نمودار هفتگی لوپرینگ- ۲۸ آبان
نمودار روزانه لوپرینگ- 28 آبان
نمودار روزانه لوپرینگ- ۲۸ آبان

۱. تحلیل تکنیکال نیر پروتکل (NEAR)

نبرد نیر پروتکل، نبرد مرگ و زندگی است. نیر پروتکل دقیقا در میان سقف تاریخی و کف ۱ دلاری‌اش، یک تراکم متقارن تشکیل داده. چنانچه سقف تراکم شکسته شود، امکان تست سقف تاریخی در میان مدت فراهم می‌شود. در این حالت، تارگت اول ۹ دلار و تارگت دوم ۱۸ دلار است. اما اگر این تراکم از کف شکسته شود، تارگت اول ۲.۵ دلار و تارگت دوم ۱ دلار خواهد بود!

برای اعتبار تارگت‌های دوم، نیر نیاز دارد که هرچه سریع‌تر و با سرعت از تراکم خارج شود. در غیر این صورت؛ اگر قیمت مدت زمان بیشتری در تراکم باقی بماند، در زمان خروج از تراکم به تارگت‌های اول بسنده می‌کنیم.

نمودار روزانه نیر- 28 آبان
نمودار روزانه نیر- ۲۸ آبان

۱. تحلیل تکنیکال وی‌چین (VET)

وی‌چین در چارت روزانه در حال کاهش شیب روند نزولی و ایجاد یک تحدب است. از طرف دیگر، ثبت کف و سقف بالاتر از کف‌ها و سقف‌های انتهای روند نزولی، نوید تغییر مسیر را می‌دهد. وی‌چین بعد از تشکیل الگوی بازگشتی QM تا به‌ این لحظه، به FTR1 رسیده است. اگر قیمت بتواند از سد این ناحیه عبور کند، تارگت بعدی FTR2 خواهد بود که در حوالی ۰.۰۴۸ دلار واقع است. تثبیت وی‌چین زیر ۰.۰۲۸ دلار چندان برای تارگت‌های فعلی مساعد نیست؛ اما جالب است بدانید که اگر وی‌چین از FTR1 اصلاح شود و کف‌های خود را هم بشکند، باز هم ممکن است در حال تشکیل الگوی برگشتی QM یا دایموند در تایم فریم‌های بالاتر باشد! یعنی در صورت آپدیت وضعیت وی‌چین، همچنان احتمال صعود یکی از گزینه‌های روی میز باقی می‌ماند.

نمودار روزانه وی‌چین- 28 آبان
نمودار روزانه وی‌چین- ۲۸ آبان

واچ لیست پول نو (۲۱ تا ۲۸ آبان)

با پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا و کاهش اخیر نرخ بهره ایالات متحده، هفته شگفت‌انگیزی برای مارکت رقم خورد. بیت کوین سقف‌های جدیدی را ثبت کرد و سایر ارزهای دیجیتال نیز رشد خوبی را تجربه کردند. با توجه به تغییرات حجم معاملات در ۲۴ ساعت اخیر، ارزهای زیر موقعیت‌های خوبی در بازار خواهند داشت.

۱. تحلیل تکنیکال الگوراند (ALGO)

الگوراند در حال تلاش برای خروج از کانال نزولی‌اش است. اگر این ارز بتواند با توجه به سنتیمنت مثبت بازار از سقف کانال خارج شود، تارگت‌های ۰.۲۷۸ دلار و ۰.۳۳ دلار را در پیش دارد. رشد الگوراند علاوه‌بر فیبوناچی، پرایس اکشن و RTM، از طریق فاندامنتال نیز تایید می‌شود. حجم معاملات الگوراند در ۲۴ ساعت گذشته افزایش یافته و از نظر فاندامنتالی نیز حواشی مثبتی پیرامون این ارز دیجیتال قرار دارد. الگوراند و کاردانو همکاری خوبی را با هم آغاز کرده‌اند و بنیان‌گذار کاردانو، نقش مشاور کریپتو در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ را خواهد داشت.

نمودار روزانه الگوراند- 21 آبان
نمودار روزانه الگوراند- ۲۱ آبان

۲. تحلیل تکنیکال دیجی‌بایت (DGB)

یکی دیگر از ارزهای دیجیتالی که در ۲۴ ساعت گذشته حجم ورود سرمایه خوبی داشته، دیجی بایت است. دیجی‌بایت در روز گذشته سقف کانال نزولی‌اش را شکسته و می‌تواند تارگت‌های ۰.۰۰۸ و ۰.۰۰۹۷ دلار را هدف قرار دهد. این تارگت‌ها هم نواحی PRZ پیش روی دیجی‌بایت و هم تارگت‌های شکست سقف کانال هستند. از طرف دیگر، دیجی بایت از ارزهایی محسوب می‌شود که ناحیه نقدینگی خود را در ریزش‌های اخیر مصرف کرده است.

نمودار روزانه دیجی بایت- ۲۱ آبان

۳. تحلیل تکنیکال لایوپیر (LPT)

ارز دیجیتال LPT با کف کانال صعودی‌اش برخورد داشته و حالا می‌تواند به سمت سقف حرکت کند. در این بین، سطح ۱۹ دلاری میدل، PRZ در ناحیه ۲۷ دلاری و سقف داینامیک کانال؛ تارگت‌های لایو پیر هستند. لایوپیر نیز از ازرهای دیجیتالی است که حجم ورودی سرمایه قابل توجهی در ۲۴ ساعت اخیر داشت.

از طرف دیگر، LPT در یک محدوده TR قرار دارد. سقف تریدینگ رِنج ۲۶.۴ دلار و کف آن ۳.۲ دلار است. میانه TR دقیقا روی کف کانال صعودی ما افتاده و اگر کف کانال از دست برود، لایو پیر به سمت کف TR حرکت خواهد کرد!

نمودار روزانه لایو پیر- 21 آبان
نمودار روزانه لایو پیر- ۲۱ آبان

واچ لیست پول نو (۱۴ تا ۲۱ آبان)

در هفته‌ای که گذشت، بیشتر ارزهای دیجیتال شروع خوبی داشتند، اما هرچه رو به پایان هفته رفتیم، شاهد تضعیف روند و فاز اصلاحی بودیم. ETFهای اسپات بیت کوین برای دومین هفته متوالی بیش از ۲ میلیارد دلار ورودی خالص سرمایه داشتند که ورودی کم‌نظیر و شگفت‌انگیزی بود. آخرین باری که بیت کوین در دو هفته پیاپی ورودی بیش از ۲ میلیارد دلاری داشت، بازار با اصلاح شدیدی مواجه شد!

از طرف دیگر، هفته حیاتی را در پیش داریم که با انتخابات آمریکا در روز سه‌شنبه و تعیین نرخ بهره در روز پنج‌شنبه، مهم‌ترین هفته فاندامنتالی در طول سال است. بهترین حالت برای بازار کریپتو این است که ترامپ در انتخابات پیروز شود و در جلسه FOMC شاهد کاهش نرخ بهره آمریکا باشیم.

تنش‌های ژئوپلیتیکی می‌تواند در نقطه مقابل این موارد باشد. هرگونه افزایش درگیری و ایجاد ناامنی، سرمایه‌گذاران را مجبور به احتیاط می‌کند تا به بازارهای کم ریسک و دارایی‌های ایمن (مانند طلا) روی بیاورند. به این ترتیب فشار فروش، بازارهای پرریسک را با ریزش مواجه می‌کند. در این میان سه ارز منتخب این هفته را برای ‌تان بررسی می‌کنیم تا فرصت‌های تکنیکالی لانگ و شورت را مشخص کنیم.

۱. تحلیل تکنیکال په‌په (PEPE)

په‌په در تایم فریم هفتگی پس از یک حرکت اسپایک صعودی وارد کانال صعودی شده‌ بود. چنانچه کف کانال از دست برود، نمودار وارد سایکل TR (تریدینگ رِنج) خواهد شد. در این حالت اهداف قیمتی په‌په سطوح ۰.۰۰۰۰۰۶۴$ و ۰.۰۰۰۰۰۳۰$ است.

اگر په‌په فعلا از کانال خارج نشود، به سمت میدل داینامیک کانال حرکت می‌کند که اکنون در ناحیه ۰.۰۰۰۰۱۶$ است.

نمودار هفتگی په‌په- 14 آبان
نمودار هفتگی په‌په- ۱۴ آبان

۱. تحلیل تکنیکال آلیس (ALICE)

آلیس در یک تراکم متقارن قرار دارد. نواحی نقدینگی مصرف نشده‌ای برای تقاضا در سطوح ۰.۷۹ دلار و ۰.۶۹ دلاری دیده می‌شوند. این محدوده‌ها باعث می‌شود تحت هر سناریویی، مجددا به این سطوح بازگردیم. یک ناحیه نقدینگی مصرف نشده برای عرضه هم در سطح ۱.۷۵ دلار است. به این ترتیب وقتی نمودار به منظور مصرف یکی از این نواحی به طرف تارگت حرکت کرد، می‌توانیم روی محدوده آن تارگت، با هدف ناحیه مصرف نشده خلاف جهت، پوزیشن باز کنیم.

نمودار روزانه آلیس- 14 آبان
نمودار روزانه آلیس- ۱۴ آبان

۱. تحلیل تکنیکال آیوتکس (IOTEX)

آیوتکس در میانه کانال نزولی خود، در یک مثلث متقارن قرار گرفته است. از آنجایی که از دو سوم مثلث عبور کرده‌ایم، دیگر انتظار تحققِ تارگتِ “ارتفاعِ تراکم” را نداریم. اما از هر طرفی که خارج شویم، با هدف جمع‌آوری نقدینگی خواهد بود! یعنی اگر قیمت از کف مثلث خارج شود، تا PRZ محدوده ۰.۰۲۸ دلاری پیش می‌رود و چنانچه از سقف خارج شود، تا نزدیکی PRZ ناحیه ۰.۰۶ دلاری خواهد رفت.

نمودار روزانه آیوتکس- 14 آبان
نمودار روزانه آیوتکس- ۱۴ آبان

واچ لیست پول نو (۷ تا ۱۴ آبان)

در هفته‌ای که گذشت، همانطور که پیش‌بینی می‌شد، پس از ثبت سقف تاریخی OI شاهد افزایش نوسان‌های بازار بودیم. در بخش تنش‌های ژئوپلیتیکی، رژیم اسرائیل به حمله موشکی ایران پاسخ داد و این اتفاق باعث ریزش مقطعی بازار شد. پس از آن شاهد بازگشت روندی هستیم که تا به این لحظه ادامه دارد.

۱. تحلیل تکنیکال مونرو (XMR)

ارز دیجیتال مونرو در تایم فریم هفتگی در نزدیکی سقف ناحیه TR قرار دارد. قیمت در حال حاضر تلاش می‌کند که از خطوط میانگین متحرک ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ روزه عبور کند. اگر این تلاش موفق باشد، مونرو می‌تواند با هدف مصرف نقدینگی ناحیه عرضه و همچنین تست محدوده سقف TR، به سمت ۱۸۹ دلار حرکت کند.

در صورت از دست رفتن میانگین‌های متحرک به سمت کف TR پیش می‌رویم و انتظار تارگت‌ ۱۲۲ دلاری را داریم.

نمودار هفتگی مونرو- 8 آبان
نمودار هفتگی مونرو- ۸ آبان

۲. تحلیل تکنیکال آوه (AAVE)

ارز دیجیتال آوه حرکت صعودی میان مدتی را آغاز کرده که می‌تواند منجر به تحقق تارگت‌‌های PRZ نواحی ۱۷۵ دلار و ۱۹۲ دلاری شود. البته پیش از آن با محدوده ۱۵۵ دلاری چالش خواهد داشت. آوه نیاز دارد که برای پرایس کردن اهداف خود، از سد ۱۵۵ دلار عبور کند. ۱۵۵ دلار تا ۱۷۵ دلار از نظر عرضه و تقاضا نیز محدوده نقدینگی را ایجاد کرده که نیاز به مصرف شدن دارد.

آوه پس از برخورد با تارگت‌ها می‌تواند مجددا با اصلاح روبرو شود. زیرا این نواحی سقف TR بلند مدت این ارز است.

نمودار هفتگی آوه- 7 آبان
نمودار هفتگی آوه- ۷ آبان
TR بلندمدت آوه- 7 آبان
TR بلندمدت آوه- ۷ آبان

۳. تحلیل تکنیکال زی کش (ZEC)

از نظر عرضه و تقاضا، زی کش ناحیه نقدینگی مصرف نشده‌ای دارد که می‌تواند قیمت این ارز را دست کم تا ۵۶ دلار بالا بکشد. سه عامل این حرکت را در نهایت تضمین می‌کند:

  1. شکست میانگین متحرک ۲۰ هفته رو به بالا
  2. ثبت گلدن کراس
  3. سیگنال و تاییدیه صعود هفتگی بر روی میانگین‌های متحرک ۲۰ و ۵۰ هفته

هرگونه کاهش قیمت پیش از تحقق این تارگت، پولبک خواهد بود.

نمودار هفتگی زی کش- 7 آبان
نمودار هفتگی زی کش- ۷ آبان

واچ لیست پول نو (۳۰ مهر تا ۷ آبان)

قراردادهای باز فیوچرز بیت کوین به بالاترین سطح خود رسیده است. به این ترتیب احتمال افزایش نوسان با هدف جمع‌آوری نقدینگی در بازار وجود دارد. این نوسان‌ها می‌تواند تحت تاثیر داده‌های اقتصاد کلان رخ دهد. با توجه به نزدیک شدن به انتخابات آمریکا، تغییر در نظرسنجی‌های انتخابات نیز می‌تواند مومنتوم بازار را تغییر دهد. اما در صورت پاسخ احتمالی اسرائیل، احتمالا شاهد نوسان‌های منفی در بازار باشیم. در این بین، ۳ ارز منتخب این هفته را بررسی می‌کنیم تا پتانسیل‌های معاملاتی‌شان را از نظر تکنیکالی، اعلام کنیم.

۱. تحلیل تکنیکال لایدو دائو (LDO)

لایدو دائو در میدل کانال خنثی (۱.۱۸ دلار) یا همان میدل ناحیه رِنج قرار دارد.

در صورتی که قیمت لایدو بالای این سطح تثبیت شود، می‌تواند تا ناحیه PRZ محدوده ۱.۴۲ دلاری رشد داشته باشد. اما چنانچه این ارز سطح میدل را از دست بدهد، تارگت اول نزولی در محدوده PRZ یک دلاری و تارگت دوم، محدوده PRZ نود سنتی است.

با توجه به تحرکات اخیر قیمت و ناحیه نقدینگی شکل گرفته در نیمه پایینی TR، حتی در صورت تحقق تارگت‌ صعودی، در میان مدت حتما شاهد تارگت نزولی ۰.۹ دلاری خواهیم بود.

نمودار روزانه لایدو دائو- 30 مهر
نمودار روزانه لایدو دائو- ۳۰ مهر

۲. تحلیل تکنیکال مینا (MINA)

ارز دیجیتال مینا هر ۳ میانگین‌ متحرک ۲۰ روزه، ۵۰ روزه و ۱۰۰ روزه خود را پشت سر گذاشته و اکنون در سطح میانگین متحرک ۲۰۰ روزه قرار دارد.

چنانچه مینا بتواند میانگین متحرک ۲۰۰ روزه را بشکند و در بالای آن تثبیت شود، سطوح ۰.۷۷۵ دلار و ۰.۹۵ دلار در دسترس قرار می‌گیرند. این دو سطح از تجمع چندین ترازهای فیبوناچی به دست آمده و احتمال شکست و عبور از سطح دوم در کوتاه مدت، کمی ضعیف به نظر می‌رسد. یعنی حتی اگر مینا ۰.۷۷۵ دلار را پشت سر بگذارد، فعلا انتظار عبور از ۰.۹۹۵ دلار را نداریم.

چنانچه مینا نتواند میانگین متحرک ۲۰۰ روزه را بشکند، تارگت‌های نزولی ۰.۴۸ دلار و ۰.۴ دلار فعال می‌شوند.

نمودار روزانه مینا- 30 مهر
نمودار روزانه مینا- ۳۰ مهر

۳. تحلیل تکنیکال فانتوم (FTM)

فانتوم در تایم فریم روزانه، پس از یک اسپایک صعودی، وارد کانال صعودی شده است. به این ترتیب انتظار داریم که در کوتاه‌مدت، قیمت به این کانال پایبند بماند و پس از آن یک ناحیه رِنج را تشکیل دهد.

اگر فانتوم حرکت در کانال صعودی را تا سطح ۰.۹۴ دلاری ادامه دهد، احتمالا سقف ناحیه TR همان سطح ۰.۹۴ دلار باشد. اما در صورت اصلاح از همین ناحیه، سقف ناحیه رِنج احتمالی فانتوم، در حوالی اوج اخیر (۰.۸ دلار) خواهد بود.

کف منطقی ناحیه رِنج احتمالی فانتوم ۰.۵۸ دلار است و چنانچه فانتوم تمایل به اکستند کردن کف را داشته باشد، تا ۰.۵ دلار پیش می‌رود.

نمودار روزانه فانتوم- 30 مهر
نمودار روزانه فانتوم- ۳۰ مهر

واچ لیست پول نو (۲۳ تا ۳۰ مهر)

شاخص CPI ایالات متحده آمریکا در روز پنج‌شنبه افزایش تورم مصرف کننده در ماه سپتامبر را نشان می‌داد. اما از آنجایی که PPI در روز جمعه کاهش تورم تولید کننده در سپتامبر را به نمایش گذاشت، از نظر اقتصاد کلان شاهد افزایش امیدواری در بازارها بودیم. درگیری‌های ژئوپلیتیکی نیز، با ارسال سامانه پدافندی تاد از آمریکا به اسرائیل و اعزام هم‌زمان نیرو از این کشور، آلارم احتیاط را روشن کرده است. اما در میان هیاهوی گسترده فاندامنتال، ۳ ارز پر پتانسیل این هفته که از نظر تکنیکالی موقعیت‌های مناسبی دارند، به شرح زیر است:

۱. تحلیل تکنیکال زی کش (ZEC)

ارز دیجیتال زی کش در تایم فریم هفتگی موقعیت مناسبی دارد. از طرفی شاهد سیگنال و تایید صعود از میانگین نمایی ۲۰ روزه هستیم و از طرف دیگر، نواحی نقدینگی مصرف نشده‌ای تا محدوده PRZ سطح ۵۶.۱۱ دلاری دیده می‌شود. اگر سطح ۲۹ دلاری زی کش حفظ شود، می‌توانیم امیدوار باشیم که در میان مدت تا محدوده PRZ سطح ۵۶.۱۱ دلار رشد داشته باشیم. در صورت از دست رفتن ۲۹ دلار، ریزش تا PRZ سطح ۲۴.۳۵ دلاری محتمل خواهد بود. اما پس از آن، مجددا احتمال بازگشت روند و مصرف ناحیه نقدینگی در حوالی ۵۶.۱۱ دلار وجود دارد.

نمودار هفتگی زی‌کش- 23 مهر
نمودار هفتگی زی‌کش- ۲۳ مهر

۲. تحلیل تکنیکال بونک (BONK)

ارز دیجیتال بونک در تایم فریم هفتگی در یک ناحیه رِنج بلند مدت است. سقف کانال خنثی در محدوده ۰.۰۰۰۰۴۷ دلاری و کف آن در حوالی ۰.۰۰۰۰۰۹۴ دلار قرار دارد. قیمت بونک در حال حاضر در میانه این رِنج به سر می‌برد. اگر سطح ۰.۰۰۰۰۲۱۴۸ دلاری در این هفته با موفقیت شکسته شود، می‌توانیم امیدوار باشیم که تا محدوده PRZ سطح ۰.۰۰۰۰۲۷۴ دلاری صعود کنیم. چنانچه کندل هفتگی پایین‌تر از سطح ۰.۰۰۰۰۲۱۴۸ دلاری بسته شود، اولین هدف قیمت در محدوده PRZ سطح ۰.۰۰۰۰۱۶ دلار و در صورت شکست این حمایت، تارگت دوم ۰.۰۰۰۰۱۲ دلار خواهد بود.

۳. تحلیل تکنیکال گالا (GALA)

ارز دیجیتال گالا پس از یک اسپایک نزولی، وارد سایکل رِنج شده است. در تایم فریم روزانه، گالا میان دو سطح ۰.۰۲۶۷ دلار و ۰.۰۱۴۴ دلار در نوسان خواهد بود و این نوسان‌ها تا زمان خروج از ناحیه رنج ادامه خواهد داشت. از آنجایی که کف رِنج تنها ۱ بار تست شده، انتظار داریم که از حوالی محدوده سقف، به سمت کف ۰.۰۱۴۴ دلاری اصلاح داشته باشیم.


واچ لیست پول نو (۱۶ تا ۲۳ مهر)

هفته گذشته از نظر تنش‌های ژئوپلیتیک، شاهد افزایش درگیری‌ها بودیم. درگیری‌هایی که همچنان ادامه دارند و حالا تا حد زیادی انتخابات ایالات متحده را نیز تحت‌الشعاع قرار داده‌اند. از طرفی حمله موشکی ایران به اسرائیل با حواشی بسیاری در بازار دنبال شد و از طرف دیگر، پاسخ احتمالی اسرائیل می‌تواند نتیجه انتخابات آمریکا را به نفع ترامپ تغییر دهد. بنابراین جمهوری‌خواهان به دنبال افزایش تنش‌ها و دموکرات‌ها به دنبال کاهش تنش‌ها هستند. اکنون در صورت درگیری بیشتر، افزایش ناامنی در بازار ریزش‌هایی را درپی خواهد داشت. اما پس از آن، در صورت موفقیت جمهوری‌خواهان، با توجه به وعده‌های انتخاباتی ترامپ در مورد بازار کریپتو، امیدهایی برای بازگشت روند وجود دارد.

پیش از پاسخ احتمالی اسرائیل، بازار می‌تواند روند تکنیکالی خود را دنبال کند. حال سوال اینجاست که سه ارز انتخابی این هفته، از نظر تکنیکالی چه موقعیت‌هایی برای ترید کردن دارند؟

۱. تحلیل تکنیکال په په (PEPE)

په‌په در تایم فریم روزانه، در یک کانال صعودی قرار دارد. این کانال پس از حرکت اسپایک صعودی ۶ ماه قبل شکل گرفت و تا کنون نیز شاهد واکنش‌های قیمت نسبت به کف، سقف و میدل کانال بوده‌ایم. اگر اخبار فاندامنتال باعث شکست کف کانال شود، کادرهای قرمز (محدوده ۰.۰۰۰۰۰۶ دلاری و محدوده ۰.۰۰۰۰۰۳ دلاری) می‌توانند ۲ تارگت احتمالی په‌په باشند. اما پیش از آن، در صورت کاهش تنش‌ها، طبق قواعد کانال ممکن است که قیمت بخواهد بار دیگر به سمت میدل حرکت کند. در این حالت، ناحیه نقدینگی کادر سبز هم مصرف می‌شود. (کادر سبز رنگ حوالی میدل را نشان می‌دهد که یک مقاومت داینامیک است و در لحظه برخورد می‌تواند اعداد متفاوتی باشد)

از آنجایی که کمتر از یک ماه تا انتخابات آمریکا باقی مانده و احتمال درگیری‌های بیشتر در اکتبر وجود دارد، توصیه می‌شود که اگر تجربه کافی در این شرایط را ندارید، در گرفتن پوزیشن‌های لانگ محتاط باشید.

نمودار روزانه PEPE- شانزدهم مهرماه
نمودار روزانه PEPE- شانزدهم مهرماه

۲. تحلیل تکنیکال یونی سواپ (UNI)

همانطور که در تصویر سمت چپ می‌بینید؛ یونی سواپ در تایم فریم هفتگی، میانگین متحرک ۲۰ روزه‌اش را در جهت نزولی شکسته و به آن پولبک زده است. افزایش تنش‌ها به وضعیت نزولی تکنیکالی یونی سواپ کمک می‌کند تا تارگت کادرهای قرمز را محقق کند. نواحی قرمز به‌ترتیب در محدوده‌های ۶.۲ دلار، ۵.۴ دلار و ۳.۴ دلار قرار دارند.

اما چنانچه خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در جهت صعودی از دست برود، این تحلیل منقضی شده و قیمت می‌تواند تا ناحیه مقاومتی سبزرنگ تصویر سمت راست که یک سطح PRZ است، پیش برود.

نمودار روزانه یونی سواپ- 16 مهر
نمودار روزانه یونی سواپ- ۱۶ مهر
نمودار هفتگی یونی سواپ- 16 مهر
نمودار هفتگی یونی سواپ- ۱۶ مهر

۳. تحلیل تکنیکال سویی (SUI)

سویی در سقف ناحیه رِنج بلند مدت خود قرار دارد. این ناحیه مقاومت محکمی محسوب می‌شود و می‌تواند قیمت را به عقب براند. از طرف دیگر، سویی در تایم فریم ۴ ساعته در ریز موج پنجم ایمپالس الیوت است و این مساله نیز احتمال کاهش قیمت از حوالی سقف را بیشتر می‌کند. تارگت‌های احتمالی سویی نواحی ۱.۶ دلار و ۱.۴۳ دلار هستند. چنانچه سقف رِنج با مومنتوم قوی شکسته شود و قیمت در بالای ناحیه تثبیت گردد، این تحلیل منقضی خواهد شد.

نمودار روزانه سویی- 16 مهر
نمودار روزانه سویی- ۱۶ مهر

واچ لیست پول نو (۹ تا ۱۶ مهر)

در روزهای اخیر دوگانه‌ای در بازار به وجود آمده که گاهی احساسات معامله‌گران را به سمت احتمال صعودهای شگفت‌انگیز و فومو سوق می‌دهد؛ گاهی بازار را درگیر فاد ناشی از ناامنی درگیری‌های ژئوپلیتیک می‌کند. این دوگانه به شرح زیر است:

  • ترکیب مقاومت‌های پیش روی بیت کوین با افزایش فاد ناشی از تنش‌های منطقه و کاهش قیمت تا حداقل تارگت‌ ۶۱۰۰۰ دلاری.
  • ترکیب انتشار داده‌های اقتصادی امیدبخش با افزایش فومو و مومنتوم صعودی ناشی از کاهش نرخ بهره و تست سقف ۶۸۰۰۰ دلاری

هر سه ارزی که امروز مورد بررسی قرار می‌دهیم نیز در لبه مقاومت‌های مهمی قرار دارند. در این حالت از نظر تکنیکالی و با توجه به واگرایی مکدی در هر ۳ مورد، انتظارات ما نزولی است. اما در این روزها اخبار را پیگیرانه دنبال کنید و تحلیل سنتیمنتال را نیز در کنار تکنیکال در نظر بگیرید.

۱. تحلیل تکنیکال اینترنت کامپیوتر (ICP)

ارز دیجیتال ICP در تایم فریم روزانه در میانه ناحیه TR است. پس از اسپایک صعودی در ماه‌های گذشته، قیمت وارد کانال صعودی شد. سپس کف کانال شکست و TR یا همان ناحیه رِنج شکل گرفت. اگر سقف و کف ناحیه رِنج را کادرهای زرد رنگ تصویر در نظر بگیریم؛ اکنون کمی پایین‌تر از میانه رِنج هستم.

در میان مدت، اگر میانه شکسته شود؛ احتمال صعود بیشتر تا تارگت‌های PRZ ناحیه ۱۳ دلاری و یا PRZ ناحیه ۱۶ دلاری وجود دارد.

به‌طور عکس، اگر از میانه بالاتر نرویم، ریزش‌هایی به سمت کف رِنج خواهیم داشت. در نظر داشته باشید که فعلا واگرایی مکدی نشان از ضعف روند دارد و نوسان در زیر میانه را محتمل ‌تر می‌داند.

نمودار روزانه ICP - نهم مهر
نمودار روزانه ICP – نهم مهر

۲. تحلیل تکنیکال آربیتروم (ARB)

آربیتروم در تایم فریم روزانه در یک کانال نزولی قرار دارد. همانطور که در تصویر می‌بینید؛ قیمت در حوالی سقف کانال نزولی‌اش است. از نظر تکنیکالی، این ناحیه مناسب پوزیشن شورت خواهد بود. تارگت‌های میدل و کف کانال برای چنین اصلاحی مناسب به نظر می‌رسد. واگرایی مکدی در آربیتروم هم دیده می‌شود که نشان از ضعف روند دارد؛ بنابراین فعلا انتظار داریم نوسان‌ها زیر سقف کانال شکل بگیرد.

چنانچه قیمت بتواند سقف را بشکند و در بالای سقف تثبیت شود، کادر قرمز بالا هدف روند جدید خواهد بود.

نمودار روزنه آربیتروم- 9 مهر
نمودار روزنه آربیتروم- ۹ مهر

۳. تحلیل تکنیکال فانتوم (FTM)

فانتوم در تایم فریم هفتگی دقیقا روی خط میانه ناحیه رِنج بلند مدت است. واگرایی مکدی در تایم فریم روزانه، نشان از ضعف روند قیمت فانتوم دارد.

نمودار هفتگی فانتوم- 9 مهر
نمودار هفتگی فانتوم- ۹ مهر

در تایم فریم روزانه، در حوالی دو محدوده PRZ هستیم. همچنین در کانال صعودیِ پس از اسپایک به سر می‌بریم. بنابراین احتمال شکست این کانال از ناحیه کف، بیشتر از سقف است. در صورت صحت این سناریو، تارگت اول کادر قرمز خواهد بود.

در صورت شکست موفق میانه رِنج بلندمدت، این سناریو منقضی می‌شود.

نمودار روزانه فانتوم- 9 مهر
نمودار روزانه فانتوم- ۹ مهر

واچ لیست پول نو (۲ تا ۹ مهر)

با کاهش نرخ بهره‌ ایالات متحده در اوج نوسان‌های نزولی بازار رمزارزها، وضعیت قیمت اکثر ارزهای دیجیتال بهبود یافت. اگر چه هنوز هم خطوط روند نزولی یا سقف کانال‌های نزولیِ برخی از ارزها شکسته نشده است.

نمودار میان مدت چین لینک در یک کانال نزولی قرار دارد. قیمت چین لینک تا کنون تنها ۱ بار با سقف کانال برخورد داشته و به نظر نمی‌رسد برخورد دوم منجر به شکست شود.

نمودار روزانه چین لینک- 2 مهر
نمودار روزانه چین لینک- ۲ مهر

در صورتی‌که قیمت چین لینک موفق به شکست خط‌چین مشخص شده در تصویر شود، می‌تواند تا کادر زرد رنگ حوالی سقف پیش برود. محدوده کادر زرد علاوه بر سقف کانال، تجمع ترازهای فیبوناچی را نشان می‌دهد.

البته مادامی‌که در کانال نزولی هستیم، روند کلی چین لینک نزولی خواهد بود. واگرایی مکدی که با دو فلش قرمز نمایش داده شده نیز، تمایلات نزولی این ارز را نشان می‌دهد. یعنی با وجود ثبت سقف دوم که بالاتر از سقف اول قرار دارد، نوسان قیمت بالا نیست و تقاضا آنطور که باید پیش نمی‌رود. بنابراین در صورت برخورد با سقف، انتظار اصلاح دوباره را داریم. اگر قیمت نتواند از خط چین عبور کند، اصلاح چین لینک از همین حوالی صورت می‌گیرد.

در هر دو حالت تارگت میدل و کف کانال میان مدت است.

۲. تحلیل تکنیکال سلر نتورک (CELER)

قیمت سلر نتورک در تایم فریم روزانه، در یک محدوده رنج میان مدت است. پس از کاهش نرخ بهره ایالات متحده قیمت از کف ناحیه بالا آمد و انتظار می‌رود که این حرکت تا کادر زرد رنگ ادامه پیدا کند. کادر زرد رنگ هم یک سطح PRZ محسوب می‌شود و هم میانه رِنج را نشان می‌دهد. از نظر عرضه و تقاضا نیز می‌توان روی این ناحیه برای مصرف نقدینگی حساب کرد.

نمودار روزانه سلر نتورک- 2 مهر
نمودار روزانه سلر نتورک- ۲ مهر

۳. تحلیل تکنیکال میکر (MKR)

ارز دیجیتال میکر در تایم فریم روزانه در یک کنج نزولی قرار دارد. طبق الگوی WEDGE اگر سقف شکسته شود، قیمت میکر می‌تواند تا نقاط برخورد نمودار با سقف، افزایش یابد. در نظر داشته باشید که پیش از شکست کامل و موفق سقف (شکست، پولبک و مشاهده سیگنال و تاییدیه صعودی)، پوزیشن خرید ریسک بالایی دارد.

نمودار روزانه میکر- 2 مهر
نمودار روزانه میکر- ۲ مهر

واچ لیست پول نو (۲۶ شهریور تا ۲ مهر)

در هفته‌ای که گذشت؛ بیشتر رمز ارزها کمی بهبود قیمت را ثبت کردند. در زمان بسته شدن کندل هفتگی در بامداد امروز، بخشی از صعود ارزهای دیجیتال از دست رفته بود و این موضوع در ارزهای مختلف شدت و ضعف داشت. مسائل اقتصاد کلان، افزایش تنش‌های ژئوپلیتیک و امیدواری به کاهش نرخ بهره در جلسه بعدی FOMC، باعث شد که یک دوگانگی صعودی-نزولی در بازار کریپتو شکل بگیرد. این دو گانگی احتمالا تا زمان کنفرانس خبری فدرال رزرو که دو روز دیگر برگزار می‌شود، ادامه داشته باشد. در این بین، از نظر تکنیکالی چه فرصت‌هایی پیش روی ما خواهد بود؟

۱. تحلیل تکنیکال آوه (AAVE)

اگر روند بادبزنی AAVE را در تایم فریم هفتگی ترسیم کنیم؛ یک افزایش شیب ملایم در آوه دیده می‌شود. اما…

نمودار هفتگی AAVE- 26 شهریور
نمودار هفتگی AAVE- 26 شهریور

از طرفی، آوه ماه‌هاست که در رِنج بلند مدت به سر می‌برد و اکنون در حوالی سقف رِنج است. برخی معتقدند که این به معنای ریزش مجدد تا کف و مصرف ناحیه نقدینگی خواهد بود. از طرف دیگر، خط روند نزولی آوه در میان مدت شکسته شده و عده‌ای بر این باور هستند که آماده شکست سقف است. به سراغ تایم فریم‌های پایین‌تر می‌رویم تا ببینیم این رمز ارز محبوب به کجا خواهد رسید.

نمودار روزانه آوه-26 شهریور
نمودار روزانه آوه-۲۶ شهریور

یک واگرایی مکدی در چارت روزانه دیده می‌شود. هم‌زمان خط مکدی نیز در حال شکست خط سیگنال، رو به پایین است. بنابراین در اندیکاتور مکدی سیگنال ریزش دیده می‌شود. در تایم فریم ۴ ساعته، قیمت بین دو سطح PRZ استاتیک (۱۱۵ دلار و ۱۵۵ دلار) محصور شده. تجمع نقدینگی زیادی نیز در محدوده ۱۱۵ دلار دیده می‌شود. این ناحیه یکی از نقاط برخورد نمودار با کف کانال نیز هست که در صورت شکست کف، طبق قواعد کانال‌ها تارگت‌ محسوب می‌شود. ۴ برخورد با کف کانال صعودی آوه در مقابل ۱ برخورد با سقف، یعنی احتمالا کانال از ناحیه کف خواهد شکست!

نمودار 4 ساعته آوه-26 شهریور
نمودار ۴ ساعته آوه-۲۶ شهریور

۲. تحلیل تکنیکال بیبی دوج کوین (BABY DOGECOIN)

بیبی دوج کوین روند شارپی را از ۴ ساعت گذشته آغاز کرده است.

نمودار روزانه بیبی دوج کوین-۲۶ شهریور

مهم‌ترین مقاومت پیش روی بیبی دوج در محدوده پایین‌ترین کادر زرد در تصویر قرار دارد. چنانچه مومنتوم صعودی به همین قدرت ادامه پیدا کند، بیبی دوج می‌تواند به شکست مقاومت و موج سواری بر احساسات صعودی معامله‌گران امیدوار شود. در این حالت مقاومت‌های مهم بعدی؛ دو کادر زرد بالایی هستند.

در صورت تضعیف مومنتوم و مشاهده علائم ریزشی، مقاومت اول می‌تواند ناحیه بازگشت بیبی دوج باشد.

۳. تحلیل تکنیکال هلیوم (HNT)

هلیوم در تایم فریم روزانه، پس از یک حرکت اسپایک وارد کانال صعودی شد. سپس در ادامه مسیر کانال با PRZ ناحیه ۸.۵ دلاری برخورد کرد و با ریزش مواجه شد. احتمالا این ارز در مواجه با کف کانال واکنش نشان داده و در راستای مصرف نقدینگی تا حوالی PRZ، حرکت مجددی را داشته باشد. اما اگر کف کانال بشکند، وارد ناحیه رِنج می‌شود. در صورت ورود به ناحیه رِنج تارگت احتمالی کادر زرد رنگ در تصویر خواهد بود.

نمودار روزانه هلیوم-26 شهریور
نمودار روزانه هلیوم-۲۶ شهریور

واچ لیست پول نو (۱۹ تا ۲۶ شهریور)

پس از ریزش مدام ارزهای دیجیتال در طی هفته‌ای که گذشت، تعطیلات پایان هفته معاملاتی نسبتا آرامی را گذراندیم. اکثر رمزارزها در روز شنبه و یکشنبه نوسان‌های محدود صعودی داشتند که بیشتر به‌عنوان پولبک تعبیر می‌شود. در این میان ارزهایی هستند که می‌توانید در این هفته زیر نظر داشته باشید تا در محدوده‌های مشخص قیمتی، اقدام به پوزیش لانگ یا شورت کنید.

۱. تحلیل تکنیکال سی نتورک (SEI)

سی نتورک در تایم فریم ۱ ساعته روند صعودی خود را شکست. سپس با پولبک به نقطه شکست به ریزش ادامه داد. در این مسیر حمایت PRZ سنگینی وجود داشت که از تجمع ۵ تراز فیبوناچی به دست آمده. پس از برخورد به این سطح، قیمت دوبار باز گشته است.

نمودار 1 ساعته سی نتورک-19 شهریور
نمودار ۱ ساعته سی نتورک-۱۹ شهریور

حالا دو سناریو پیش پای سی نتورک قرار دارد.

در سناریوی اول؛ سی نتورک می‌تواند به منظور مصرف نقدینگی تا کادر قرمز بالای تصویر پیش برود و پس از آن به ریزش خود ادامه دهد. این سناریو نقطه ورود مجددی برای پوزیشن شورت در ناحیه تارگت خواهد بود.

اگرچه بازگشت قیمت تا محدوده کادر قرمز بالای قیمت، رشد محدودی را نشان می‌دهد؛ ورود به پوزیشن لانگ در بازار نزولی توصیه نمی‌شود.

در سناریوی دوم؛ سی نتورک از همین حوالی اقدام به تست مجدد ناحیه PRZ می‌کند و در صورت شکست ناحیه، تا کف ۰.۲ دلاری پیش خواهد رفت. در صورت شکست PRZ و مشاهده کندل‌های سیگنال و تایید نزولی، می‌توانید وارد پوزیشن شورت شوید.

۲. تحلیل تکنیکال تون کوین (TON)

تون کوین در تایم فریم روزانه در حال تکمیل الگوی هد اند شولدرز است. خط گردن هنوز نشکسته و یک سیگنال و تایید صعودی روز این ناحیه مشاهده می‌شود. همین الگو در تایم فریم هفتگی نیز قابل مشاهده است؛ اما دیگر خبری از سیگنال صعود نیست. چنانچه سیگنال روزانه فیک باشد، پس از شکست سطح ۴.۸ دلاری و پولبک به آن می‌توانیم انتظار ریزش داشته باشیم. تارگت قیمت حوالی ۲.۵ دلار خواهد بود. ۲.۵ دلار یک PRZ مهم است که تارگت الگوی شکل گرفته هم محسوب می‌شود. اما اگر با فشار تقاضا برای ایردراپ‌های تلگرامی مواجه شویم و تون کوین خط آبی رنگ در تصویر را بشکند؛ این تحلیل منقضی خواهد شد. در این حالت اولین تارگت احتمالی ۵.۹ دلار است.

نمودار روزانه تون کوین-19 شهریور
نمودار روزانه تون کوین-۱۹ شهریور

۳. تحلیل تکنیکال اینجکتیو (INJ)

ارز دیجیتال اینجکتیو در یک کانال نزولی میان مدت قرار گرفته است. اینجکتیو احتمالا به سمت تقاطع میدل کانال و انطباق دو تراز مهم فیبوناچی (کادر قرمز پایین) پیش خواهد رفت. این ناحیه همان کف ۱۳.۵ دلاری قبلی اینجکتیو هست. در نظر داشته باشید که پیش از آن ممکن است اینجکتیو برای مصرف نقدینگی و پولبک به سطح PRZ (کادر قرمز بالا) اقدام کند.

نمودار 4 ساعته اینجکتیو-19 شهریور
نمودار ۴ ساعته اینجکتیو-۱۹ شهریور

واچ لیست پول نو (۱۲ تا ۱۹ شهریور)

در هفته گذشته، اکثر ارزهای دیجیتال در یک روند متمایل به ریزش به سر می‌بردند؛ ریزشی که تا به اکنون ادامه دارد. در واچ لیست این هفته، ۳ ارزی که می‌توانند فرصت‌هایی برای کسب سود داشته باشند؛ معرفی می‌کنیم. به نظر شما چه ارزهای دیگری در این هفته پتانسیل رشد یا ریزش شدیدی دارند؟ نظرتان را کامنت کنید تا دیگران هم بتوانند از تحلیل شما بهره‌مند شوند.

۱. تحلیل تکنیکال کاردانو (ADA)

ارز دیجیتال کاردانو در یک کانال نزولی قرار دارد.

نمودار روزانه کاردانو-15 شهریور
نمودار روزانه کاردانو-۱۵ شهریور

قیمت در حال حاضر حوالی میدل کانال است و یک کندل فول بادی، میانه را شکست. در صورتی که کاردانو بخواهد تا کف کانال پیش برود، فرصت برای پوزیشن شورت فراهم است. در میان مدت، چنانچه به‌روزرسانی کاردانو با موفقیت چشمگیری همراه شود، امکان شکست سقف وجود دارد. در این حالت نقاط برخورد نمودار با سقف، تارگت‌های پیش روی کاردانو هستند.

۲. تحلیل تکنیکال الگوراند (ALGO)

الگوراند از یک کنج نزولی خارج شد و اکنون سقف کنج به حمایت تبدیل شده است. اگر حرکت نزولی فعلی الگوراند تنها به پولبک زدن منتهی شود، امکان تحقق تارگت‌های مشخص شده در تصویر وجود دارد. اما اگر ریزش باعث از دست رفتن حمایت داینامیک سقف شود، این تحلیل منقضی خواهد شد.

نمودار روزانه الگوراند-۱۵ شهریور

۳. تحلیل تکنیکال کیوتوم (QTUM)

کیوتوم در آستانه تکمیل الگوی هد اند شولدرز در تایم فریم هفتگی است. از دست رفتن خط گردن و پولبک به آن الگو را کامل می‌‌کند. این مساله می‌تواند قیمت کیوتوم را بیش از ۵۰% کاهش دهد!‌

نمودار هفتگی کیوتوم-15 شهریور
نمودار هفتگی کیوتوم-۱۵ شهریور

واچ لیست پول نو (۵ تا ۱۲ شهریور)

پس از صحبت‌های جروم پاول در نشست جکسون هول، بازار ارزهای دیجیتال با امیدواری همراه شد. رشد بسیاری از آلت کوین‌ها ماحصل صحبت‌های پاول درباره احتمال تعدیل نرخ بهره ایالات متحده بود. ولیکن در ۴۸ ساعت گذشته، بازهم تنش‌های ژئوپلیتیک بر بازار سایه افکنده است. افزایش درگیری اسرائیل و حزب الله لبنان، به همراه تشدید تنش‌های اوکراین و روسیه، احتمال فشار فروش به دلیل عدم اطمینان را بالا برد. در این بین چه بر سر بازار خواهد آمد؟ در واچ لیست این هفته، ۳ توکن دیگر را که در سطوح حساسی قرار گرفته‌اند؛ بررسی می‌کنیم.

۱. تحلیل تکنیکال سولانا (SOL)

سولانا دقیقا در میدل یک ناحیه TR قرار گرفته است.

نمودار روزانه سولانا- 5 شهریور
نمودار روزانه سولانا- ۵ شهریور

اکنون قیمت سولانا دقیقا در میانه ناحیه رنج قرار دارد. علاوه بر این، همین ناحیه محدوده PRZ مهمی را با تجمع ترازهای فیبوناچی تشکیل داده است. اگر سولانا موفق به شکست میدل شود، احتمال صعود تا نزدیکی سقف TR وجود دارد. در غیر این صورت، صعود تا میدل صرفا پولبک بوده و قیمت دوباره برای تست کف اقدام خواهد کرد.

با توجه به وضعیت فعلی بازار، احتمال سناریوی دوم بیشتر است.

1. تحلیل تکنیکال سویی (SUI)

سویی در تایم فریم روزانه، در یک کانال نزولی قرار گرفته بود. با شکست سقف کانال تا محدوده تارگت اول تکنیکال پیش رفت. می‌دانیم که وقتی یک کانال نزولی شکسته می‌شود، تارگت‌های احتمالی، نقاط برخورد نمودار با سقف کانال هستند. البته الزامی برای محقق شدن همه تارگت‌ها وجود ندارد.

نمودار روزانه سویی-5 شهریور
نمودار روزانه سویی-۵ شهریور

اکنون دو راه در پیش روی سویی قرار دارد. در سناریوی اول، بازگشت اخیر سویی تا سقف کانال پولبک محسوب می‌شود تا دوباره به سمت تارگت دوم حرکت کند.

در سناریوی دوم، صعود اخیر سویی تنها با هدف پولبک زدن به میانگین متحرک نمایی بوده است و حالا با تشکیل یک ناحیه رِنج (TR) به سمت کف تراکم پیش خواهد رفت.

سناریوی دوم برای سویی محتمل‌تر است.

۱. تحلیل تکنیکال انجین کوین (ENJ)

انجین کوین در تایم فریم هفتگی در سطح بسیار مهمی قرار گرفته است.

نمودار هفتگی انجین کوین- 5 شهریور
نمودار هفتگی انجین کوین- ۵ شهریور

از طرفی، حمایت استاتیک فعلی برای انجین کوین بسیار حائز اهمیت است. از طرف دیگر، یک کنج نزولی در هفته‌های اخیر به چشم می‌خورد که می‌تواند باعث بازگشت روند شود.

  • در صورت حفظ شدن حمایت استاتیک فعلی (کادر نارنجی وسط)، انجین کوین می‌تواند تا کادر نارنجی بالا صعود کند.
  • اگر این حمایت از دست برود، احتمالا قیمت می‌خواهد یک بار دیگر کف کنج (کادر نارنجی پایین) را تست کند.

هر دو سناریو برای انجین کوین به یک اندازه محتمل است و باید با درنظر گرفتن قیمت، در صورت مشاهده سیگنال و تایید در هر کدام از طرفین، وارد پوزیشن هم‌جهت شویم.


واچ لیست پول نو (۲۹ مرداد تا ۵ شهریور)

بازار بیشتر روزهای هفته گذشته در حالت رِنج زدن به سر برد. این رنج زدن‌ها به کجا ختم خواهد شد و از کدام جهت خواهد شکست؟

۱. تحلیل تکنیکال ترون (TRX)

ترون با یک عملکرد طلایی در هفته گذشته، شرایط را برای بهبود قیمت مساعد کرده است. اکنون هم از نظر فاندامنتالی و هم از نظر تکنیکال امکان ثبت سقف جدید برای این ارز محبوب فراهم است. از طرفی استیبل کوین تتر روی شبکه ترون بسیاری از رقبا را پشت سرگذاشت و از طرف دیگر وعده تولد میم کوین روی این شبکه، یعنی شروع فاز جدیدی از فعالیت‌های شبکه TRC20

از نظر تکنیکال نیز، ترون وضعیت ایده‌آلی دارد. سیگنال و تایید صعود و شکست میانگین متحرک نمایی در تایم فریم هفتگی احتمال ثبت سقف تاریخی جدیدی از این ارز محبوب را بالا می‌برد.

نمودار هفتگی ترون-29 مرداد
نمودار هفتگی ترون-۲۹ مرداد

کار به اینجا ختم نمی‌شود و در تایم فریم‌های کوچک‌تر نیز سیگنال‌هایی به چشم می‌خورد:

نمودار روزانه ترون-29 مرداد
نمودار روزانه ترون-۲۹ مرداد

اگر ترون بتواند کندل روزانه خود را به همین حالت حفظ کند، تایید مضاعفی برای صعود خواهد بود. سه کادر بنفش بالا تارگت‌های اولیه احتمالی ترون را نشان می‌دهند.

۲. تحلیل تکنیکال الگوراند (ALGO)

نمودار هفتگی الگوراند-29 مرداد
نمودار هفتگی الگوراند-۲۹ مرداد

الگوراند در آستانه یک تصمیم تاریخی قرار دارد. حفظ کف و تشکیل الگوی دابل باتم؛ یا شکست کف و ثبت کف تاریخی جدید! البته فعلا بنا به ماهیت کندل پین بار دو هفته قبل، احتمالا در تایم فریم‌های کوچک‌تر در حال رِنج زدن باشد. شکست کف یا سقف این ناحیه تراکم، می‌تواند آینده الگوراند تعیین کند. در صورت حفظ حمایت (کادر بنفش) و تشکیل کف دو قلو، کادرهای سبز رنگ تارگت‌های احتمالی الگوراند هستند.

در نظر داشته باشید که تایید صعود الگوراند، مستلزم شکست میانگین متحرک نمایی و تثبیت در بالای آن است.

۳. تحلیل تکنیکال دی وای دی ایکس (DYDX)

DYDX نیز همانند الگوراند در آستانه یک تصمیم تاریخی قرار دارد.

نمودار هفتگی DYDX-29 مرداد
نمودار هفتگی DYDX-29 مرداد

DYDX در دو هفته گذشته کف جدیدی از خود به ثبت رسانده و در حال حاضر در یک کانال نزولی به سر می‌برد. اگر قیمت موفق به خروج از این کانال شود، نقاط برخورد با میانگین متحرک نمایی، تارگت‌های احتمالی DYDX هستند. بسته شدن کندل روزانه قبل در محدوده‌ای بالاتر از دیلی قبل‌تر، کمی امید برای هولدرهای این ارز دیجیتال باقی گذاشته است.

در صورتی که این سناریو اتفاق نیوفتد و DYDX باز هم رکوردهای جدیدی برای کف خود ثبت کند؛ امکان ریزش تا تراز ۱.۶۸ فیبوناچی (۴۰ سنت) هم وجود دارد!

سوالات متداول

واچ لیست ارز دیجیتال چیست؟

واچ لیست ارز دیجیتال پول نو شامل یک لیست از ارزهایی است که می‌توانند رشد خوبی را در کوتاه مدت تجربه کنند و ما در این مطلب به صورت هفتگی هر دوشنبه، به تحلیل وضعیت ارزهایی که موقعیت خرید خوبی دارند می‌پردازیم.

چرا باید واچ لیست ارز دیجیتال داشته باشیم؟

از آنجایی که بیش از ۲۰ هزار ارز دیجیتال در دنیای کریپتوکارنسی‌ها وجود دارد و تعداد زیادی از آن‌ها نیز ارزش سرمایه گذاری ندارند، داشتن یک واچ لیست مشخص می‌تواند به عنوان راهنمای ما ظاهر شود و ما را از سردرگمی رها کند. در این صورت تنها با یک بار تحلیل بازار می‌توانیم بعد از دیدن تاییدیه ورود، سرمایه گذاری خود را انجام دهیم.

چگونه از واچ لیست پول نو استفاده کنیم؟

ارزهایی که ما در این مطلب برای شما تحلیل می‌کنیم، اکثرا جزو دارایی‌هایی هستند که ریسک سرمایه گذاری کمتری داشته و شناخته شده هستند. همچنین هر هفته این مقاله آپدیت می‌شود و ارزهایی که برای هفته پیش رو مناسب هستند خدمتتان ارائه خواهد شد، بنابراین دوره انقضا تحلیل‌های ارائه شده در واچ لیست، یک هفته خواهد بود.

47
اشتراک در
اطلاع از
guest
47 تمام دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Parvaz
Parvaz
23 ساعت قبل

این سایت یک دروغگو مطلق هست، تمه ارز های پیشنهادی کف خواب هستند و بالا نمیان

نازنين
نازنين
4 ماه قبل

بچه ها من نات دارم بنظرتون اینده نات چی میشع کوتاه مدت

Amirsoleiman
Amirsoleiman
7 روز قبل
پاسخ به  نازنين

شمارتو بزار با هم مشورت کنیم

مجید
مجید
5 ماه قبل

سلام وقت بخیر
ارز هدرا چند روزیه توی رنج قیمت ۶ تا۶.۳۰۰ مونده احتمال پامپ داره؟؟

چنانچه به مشاوره رایگان علاقه‌مندید، پرسش‌ها و نظرات خود را درباره این مقاله یا موضوعات مختلف حوزه بلاکچین و ارزهای دیجیتال مطرح کنید. برای پاسخگویی آماده‌ایم!

نظر بدهید

47

256

نظر مخاطبان (47)