تحلیل روزانه اتریوم ETH (آخرین آپدیت ۲ خرداد ۱۴۰۱)
اتریوم (ETH)، دومین ارز دیجیتال بازار کریپتوکارنسی است که بیشترین حجم معامله بعد از بیت کوین را به خود اختصاص داده است. در گزارش امروز قصد داریم تحلیل تکنیکال اتریوم را بررسی و جهت حرکات آتی این ارز دیجیتال را پیش بینی کنیم. در مجموعه گزارشهای تحلیلی پول نو، میتوانید تحلیل روزانه اتریوم را دنبال کنید.
تحلیل اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته امروز (۲ خرداد ۱۴۰۱)
اتریوم یک بازیابی قیمت بسیار جذاب را در روز گذشته از محدوده ۱۹۷۰ دلار تا ۲۰۴۰ دلار تجربه کرده است. این ارز دیجیتال امروز با یک تغییر محدود، ۱۹ درصد سلطه بازار را در دست خود گرفته، اما در حال حاضر درگیر مقاومت شده است.
در تحلیل روز گذشته پول نو، با استناد به چارت تکنیکال این ارز دیجیتال در تایم فریم روزانه، نزدیکترین مقاومت آن یعنی ناحیه میانگین متحرک نمایی ۱۲ و ۲۴ روزه را پیدا کردیم. اتریوم بعد از رشدهای قیمتی دیروز، در حال حاضر با این مقاومت درگیر شده و کمی دچار ریزش شده است.
با بررسی بیشتر اتریوم در تایم فریمهای پایینتر مانند ۴ ساعته، در مییابیم که در حقیقت این محدوده، سقف اندیکاتور باند بولینگر نیز به حساب میآید. در نتیجه اگر اتریوم بتواند این سقف را به سمت بالا بشکند، همزمان خیال معاملهگران از شکسته شدن مقاومت EMA نیز راحت خواهد شد.
اتریوم برای اینکه بتواند از باند بولینگر با موفقیت خارج شود، کمی نیاز به کمک گاوها (Bulls) بازار کریپتوکارنسی دارد. در صورتی که خریداران بتوانند قیمت اتریوم را در محدوده ۲۱۰۰ دلار تثبیت کنند، این ارز دیجیتال کاملا از باند بولینگر خارج شده و میتواند یک رشد ادامهدار و جذاب را به سرمایه گذاران عرضه کند.
هرچند نمیتوان امکان ریزش دوباره اتریوم و برگشت آن به میانه و حتی کف باند بولینگر را فعلا منتفی دانست. در صورتی که بالای این کانال شاهد کندل تثبیتی نباشیم، یا قیمت از همینجا با شتاب بیشتری ریزش کند، حمایتهای کوتاه مدت بعدی اتریوم به ترتیب در قیمت ۲۰۰۰ و ۱۹۴۰ دلار خواهد بود.
تحلیل اتریوم ۱ خرداد ۱۴۰۱
اتریوم امروز در قیمت ۱۹۷۵ دلار معامله میشود و در حدود ۱۸.۹ درصد از سلطه بازار ارزهای دیجیتال را در اختیار خود دارد. بر اساس دادههای کوین مارکت کپ، در هفتههای گذشته روند دامیننس اتریوم نزولی بوده و در عین حال Dominance بیت کوین نیز روز به روز در حال کاهش است. ریزش دامیننس اتریوم و بیت کوین میتواند پتانسیل رشد سایر آلت کوینهای بازار کریپتوکارنسی را افزایش دهد.
فعلا به دلیل ترس شدید (Extreme Fear) که در بازار حس میشود، نمیتوان از یک رشد پایدار در چارت اتریوم صحبت کرد، زیرا با افزایش چند درصدی قیمت سریعا شاهد افزایش حجم فروش و کاهش قیمت هستیم.
به هر صورت علاوه بر شاخص ترس و طمع، در حال حاضر اتریوم درگیر مقاومت میانگین متحرک نمایی (EMA) نیز هست، در نتیجه دو مانع یکی فاندامنتال و دیگری تکنیکال سد راه این ارز دیجیتال قرار دارد.
محدوده مقاومتی میانگین متحرک روزانه اتریوم، شامل دو EMA با فواصل زمانی ۱۲ و ۲۴ روزه است. در صورتی که اتریوم به قیمت ۲۰۸۰ دلار برسد، با این مقاومت درگیر خواهد شد. اگر در بالای این ناحیه یعنی در قیمت تقریبی ۲۴۰۰ دلار شاهد یک کندل تثبیتی روزانه باشیم، میتوانیم بار دیگر امکان رشد پایدار این ارز دیجیتال را محتمل بدانیم.
اما بر عکس، اگر اتریوم بعد از درگیری با مقاومت فاز نزولی به خود بگیرد، حمایت ۱۸۰۰ دلاری این ارز، میتواند بار دیگر لمس شود. در صورتی که این حمایت جواب ندهد، اتریوم ممکن است تا ۱۷۰۰ و سپس محدوده ۱۵۰۰ دلار سقوط کند.
تحلیل اتریوم ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
اتریوم در حال حاضر در قیمت ۱۹۷۰ دلار معامله میشود. این ارز دیجیتال روز گذشته به صورت ناگهانی از محدوده قیمتی ۲۰۶۰ دلار ریزش کرد و به قیمت فعلی رسید. این ارز دیجیتال در حال حاضر در حدود ۱۹ درصد از سلطه بازار کریپتوکارنسیها را در دست دارد.
اتریوم به عنوان یکی از پرچمداران بازار ارزهای دیجیتال در حال حاضر معامله گران خود را در ترس شدید فرو برده و سرمایه گذاران را در ریزشهای اخیر بسیار خسته کرده است. انتظار میرود در صورتی که در روزهای آتی این ارز دیجیتال قویا حمایت نشود، به دلیل طولانی شدن دوره بازیابی قیمت اتریوم، برخی سرمایه گذاران حسابهای خود را خالی کنند تا بتوانند در یک قیمت پایینتر خریدهای بیشتری انجام دهند.
بر اساس شاخص RSI، اتریوم بعد از ریزشهای هفته اخیر، در محدوده فروش شدید (Oversold) قرار گرفته بود، اما توانست از این ناحیه بازیابی شود. در حال حاضر این رمز ارز روی عدد ۳۴ شاخص RSI قرار گرفته که هنوز منطقه فروش به حساب میآید، اما حجم خریدها نیز روی آن افزایش پیدا کرده است.
اتریوم هنوز روی منطقه حمایتی مهم خود در قیمت ۱۷۰۰ دلار فرود نیامده است و انتظار میرود برای اینکه بتواند در روزهای آینده یک روند ادامه دار را در پیش بگیرد، حداقل در تایم فریمهای پایینتر کف سازی کند.
فعلا همه چیز بستگی به احساسات سرمایه گذاران دارد. در صورتی که بیت کوین حمایت شود، اتریوم نیز میتواند روند متفاوتی در روزهای آتی در پیش بگیرد. اما در صورتی که حجم کل بازار بار دیگر کاهش پیدا کند، هنوز احتمال ریزشهای شدید قیمت منتفی نیست.
تحلیل اتریوم در تایم فریم هفتگی ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
در تحلیل روزانه دیروز تایم فریم ۴ ساعته یا همان کوتاه مدت اتریوم را آنالیز کردیم، اما در این مطلب قصد داریم روند بلند مدت این ارز دیجیتال را ترسیم کنیم. اتریوم در بلند مددت نزولی خواهد بود یا صعودی؟ سعی میکنیم در گزارش امروز به این سوال پاسخ دهیم.
اتریوم در تایم فریم هفتگی، در موقعیت فوق العاده بهتری نسبت به بیت کوین قرار دارد، برعکس وضعیت تکنیکالی بیت کوین، که خط روند صعودی هفتگی خود را از دست داده، اتریوم تازه در هفته گذشته روی این خط فرود آمده و توانسته با یک واکنش مثبت به خط، یک بازیابی قیمت خوب را تجربه کند.
البته در حال حاضر چندان نمیتوان از بازیابی قیمت حرف زد، زیرا شتاب ریزشهای اخیر بازار بسیار ویرانگر بود. اما بین بیت کوین و اتریوم، دومی به مراتب موقعیت بهتری در چارت از خود نشان میدهد.
به نظر میرسد اتریوم برای رشد بیشتر و شروع یک رالی قیمتی جدید ابتدا نیاز است کمی روی همین خط روند صعودی حمایت شود تا بتواند مقاومتهای ریز و درشتی را که در حال حاضر سد راه رشد آن هستند، از میان بردارد.
البته هنوز به دلیل اینکه امکان ریزش بیت کوین منتفی نیست، نمیتوان با اطمینان از یک روند صعودی در اتریوم حرف زد. در صورتی که بیت کوین ریزشهای بیشتری را تجربه کند، قطعا اتریوم نیز ارزش بازار خود را در این جریان از دست داده و حتی از دست رفتن خط روند هفتگی اتریوم نیز منتفی نخواهد بود. در صورتی که این خط روند از دست برود، بهترین حمایت اتریوم در محدوده ۱۵۰۰ دلار وجود دارد.
تحلیل اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
اتریوم امروز ۱۹.۲ درصد از سلطه (Dominance) کل بازار ارزهای دیجیتال را در دست دارد. بیت کوین نیز حدود ۴۴.۳ درصد از سلطه بازار را به دست گرفته، البته مدتهاست که این نسبت چندان تغییری نداشته است. آیا زمانی خواهد رسید که این دو نسبت جابهجا شوند؟ با تحلیل ۴ ساعته اتریوم با پول نو همراه باشید.
اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته درست مثل بیت کوین در یک ناحیه رنج (Range Bound)، گیر افتاده است. در این محدوده قیمت در یک فضای فرشده در حال نوسان است و انتظار میرود اتریوم به زودی از این محدوده خارج شود. اما خروج آن صعودی خواهد بود یا نزولی؟
ابر ایچیموکو، فعلا مانع اتریوم برای رشد شده است. این ارز دیجیتال، همانطور که در چارت قابل مشاهده است، با اولین برخورد قیمت به ابر، دچار ریزش شدید شده و اکنون در حال تلاش مجدد برای حمله به این سطح است.
در صورتی که اتریوم بتواند از قیمت فعلی یعنی ۲۰۴۰ دلار، خود را به بالای ابر ایچیموکو در قیمت ۲۳۲۰ دلار برساند، روند کوتاه مدت این ارز صعودی برآورد خواهد شد. این در حالی است که اگر با حمله مجدد قیمت به ابر، بار دیگر شاهد ریزش بیشتر اتریوم باشیم، انتظار میرود این ارز دیجیتال در حمایتهای پایینتر فرود بیاید و تحلیل کوتاه مدت ما از این رمز ارز نزولی خواهد بود.
تحلیل اتریوم ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
اتریوم به عنوان دومین ارز دیجیتال برتر بازار و به عقیده بسیاری جانشین بیت کوین، در حال حاضر در محدوده ۲۰۸۰ دلار معامله میشود. این یک نقطه روشن در چارت این ارز دیجیتال محسوب میشود و اتریوم در حال حمله به سطوح تکنیکالی بالاتر است. اما آیا این رشد اخیر میتواند ادامه دار باشد و به زودی برای بار دیگر شاهد سبزپوش شدن این رمز ارز و سایر آلت کوینها باشیم؟ با ما پول نو همراه باشید.
همانطو که در چارت اتریوم به وضوح قابل مشاهده است، شتاب (ممنتوم) ریزشهای اخیر بالا بوده است و چند سطح حمایتی در طی این ریزش از دست رفتند. البته وجه تمایز اتریوم با بیت کوین این است که، این ارز دیجیتال نسبت به بیت کوین در وضعیت تکنیکالی بهتری به سر میبرد.
در حالی که بیت کوین یک نفوذ کاذب در حمایت مهم ۳۰ هزار دلاری تجربه کرد، ریزشهای اخیر اتریوم را تنها تا نزدیک به محدوده حمایتی خود رساند و سپس قیمت از همان ناحیه بازیابی شد. بنابراین انتظار میرود در چارت فعلی، اتریوم بتواند بهتر از بیت کوین عمل کند.
در حال حاضر نزدیکترین حمایت اتریوم در محدوده ۱۷۰۰ الی ۱۸۱۹ دلاری قرار دارد. قیمت اولین بار با نزدیک شدن به این محدوده یک بازیابی خوب را تجربه کرد. برای اینکه رشد فعلی بتواند پایدار باشد، بهتر است این ارز دیجیتال ابتدا در نزدیک محدوده حمایتی کف سازی کند.
البته به خاطر افسار گسیختگی ذاتی بازار کریپتوکارنسی همواره باید امکان ریزشهای ناگهانی بازار را نیز در گوشه ذهن داشت. اگر اتریوم بار دیگر دچار ریزشهای شدید شود، احتمال از دست رفتن حمایت مهم فعلی نیز وجود خواهد داشت. در این صورت ناحیه حمایتی بعدی اتریوم، ۱۵۰۰ دلار و سپس محدوده ۱۲۹۰ دلاری خواهد بود.
تحلیل اتریوم ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
اتریوم امروز در حال تثبیت یک کندل ریزشی دیگر در تایم فریم روزانه است. این ارز دیجیتال در هفته گذشته نیز روند نزولی داشت و کندل امروز اولین کندل هفته جدید محسوب میشود. به نظر میرسد ریزشها هنوز تمام نشدهاند، در تحلیل امروز سعی میکنیم آینده این ارز دیجیتال در هفته جدید را پیش بینی کنیم.
اتریوم در حال حاضر در حدود ۱۹.۲ درصد از سلطه بازار کریپتوکارنسی را در اختیار خود دارد. این ارز دیجیتال در حال حاضر در قیمت ۲۰۱۶ دلار معامله میشود که حدودا ۵ درصد از بالاترین قیمت کندل دیروز، پایینتر است.
بر اساس اندیکاتور باند بولینگر، سطوح حمایتی و مقاومتی اتریوم قابل مشاهده هستند. این ارز دیجیتال بر خلاف بیت کوین نتوانسته سطح اول این باند را به سمت بالا بشکند و از همان نقطه دچار ریزش شده است.
اگر ریزشهای اتریوم ادامه پیدا کند، انتظار میرود اولین سطح حمایتی این رمز ارز، باند پایین اندیکاتور بولینگر باشد. این حمایت در محدوده قیمتی ۱۷۰۰ دلار واقع شده است و فعلا پر قدرتترین سطح برای برگرداندن روند اتریوم به حساب میآید.
در صورتی که قیمت از محدوده فعلی یا سطح پایینی بولینگر برگردد، مقاومتهای زیادی در پیش روی خود دارد. اولین مقاومت در سطح اول بولینگر بوده و قویترین مقاومت فعلی اتریوم در باند وسطی بولینگر یعنی قیمت ۲۴۰۰ دلار است.
تحلیل اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته در محدوده حمایتی خوبی قرار دارد. این ارز دیجیتال مانند بیت کوین، یک نفوذ کاذب در کف کانال داشته، اما شدیدا در این محدوده حمایت شد. در حال حاضر اتریوم در محدده ۲۰۳۰ دلار در حال معامله است.
اتریوم برای سومین روز پیاپی در حال رنج زدن در محدوده ۲۰۰۰ دلار است. فعلا کف کانال ۴ ساعته، بهترین حمایت اتریوم به حساب میآید. در صورتی که این ارز دیجیتال از محدوده فعلی رشد کند، میتواند تا میانه کانال صعودی خود رشد کند. این محدوده در حدود قیمت ۲۵۰۰ دلار قرار دارد.
در صورت افزایش خریدهای نهنگهای اتریوم، ممکن است این محدوده میانی کانال نیز شکسته شده و قیمت اتریوم تا سقف کانال رشد کند. البته بر عکس، اگر سرعت ریزش بازار بیشتر شود، قطعا اتریوم هم تحت تاثیر این مسئله میتواند کانال فعلی خود را از دست دهد.
در صورتی که حمایت این کانال از دست برود، قطعا اولین حمایت اتریوم در میانه کانال بعدی قرار خواهد داشت. این محدوده در قیمت ۱۵۰۰ دلار واقع شده است که یک محدوده روانی نیز محسوب میشود.
تحلیل اتریوم ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱
اتریوم در جریان ریزشهای اخیر شدیدا دچار کاهش قیمت شد، این ارز دیجیتال حتی تا محدوده ۱۷۹۷ دلار نیز ریزش کرد، سپس در طی دو روز گذشته به محدوده ۲۰۴۰ دلار رسیده است. در تحلیل امروز به بررسی نمودار اتریوم و حرکات آتی این ارز دیجیتال برتر خواهیم پرداخت.
دامیننس اتریوم امروز در محدوده ۱۹.۴ درصد است و تغییر چندانی نسبت به روزهای گذشته نداشته است. فعلا حجم خرید این ارز دیجیتال در چند روز اخیر تا حدودی افزایش داشته و حجم معاملات ۲۴ ساعت اخیر این ارز دیجیتال صعودی به نظر میرسد.
اتریوم یکی از بیت کوین پذیرترین چارتهای بازار کریپتوکارنسی را دارد، به طوری که مشابهات فراوانی بین این دو ارز دیجیتال قابل مشاهده است. اتریوم نیز یک محدوده مقاومتی مهم میانگین متحرک نمایی (EMA) در بازه ۲۳۰۰ دلار الی ۲۵۰۰ دلار دارد که سد محکمی در برابر افزایش قیمت به حساب میآید.
در صورتی که شاهد یک رشد قیمتی ناگهانی در چارت اتریوم باشیم، ممکن است این مقاومت شکسته شود، اما در شرایط فعلی بازار بعید به نظر میرسد شاهد چنین رشدهای عجیب باشیم و بیشتر تمایل چارت کلی بازار به سمت ریزش است تا صعود.
ایدهآلترین حالت این است که اتریوم تا حمایت خود یعنی ۲۰۰۰ دلار یا حتی محدوده ۱۸۰۰ دلار ریزش کند و سپس با کف سازی در این محدوده بتواند مقاومت میانگین متحرک نمایی را هم بشکند.
تحلیل اتریوم ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱
با افزایش سرعت فروش معامله گران، امروز یکی از سختترین روزهای بازار کریپتوکارنسی در یک سال اخیر به حساب میآید. بیت کوین در حال حاضر حمایت ۲۸ هزار دلاری خود را از دست داده و اصلا در وضعیت مناسبی قرار ندارد. از طرف دیگر اتریوم نیز سطح حمایتی ۲۰۰۰ دلار را با ریزشهای اخیر از دست داد. آیا ریزشهای قیمت اتریوم ادامه خواهند داشت؟ با پول نو در این گزارش همراه باشید.
اتریوم در مقایسه با بیت کوین، وضعیت بسیار بهتری دارد. هر چند سطح تکنیکالی مهم ۲ هزار دلاری شکسته شده، اما در محدوده ۱۵۰۰ الی ۱۷۰۰ دلاری این ارز دیجیتال، ناحیه حمایتی بسیار مهمی به چشم میخورد. انتظار میرود حتی در صورت ریزش بیشتر قیمت اتریوم، این محدوده بتواند در برابر عقب نشینی قیمت مقاومت کند.
البته در صورتی که بیت کوین شدیدا ریزشی شود، و به محدوده ۲۴ هزار دلار برخورد کند، احتمال از دست رفتن حمایت اتریوم نیز وجود خواهد داشت. در این صورت در محدوده ۱۳۰۰ دلار و ۱۰۰۰ هزار دلار شاهد حمایتهای بعدی اتریوم هستیم.
بر اساس مولفههای شاخص مقاومت نسبی (RSI)، اتریوم در محدوده Oversold یا فروش شدید قرار دارد. انتظار میرود بعد از این مرحله، کم کم نشانگر این شاخص به سمت بالا متمایل شود و حجم خریدها افزایش پیدا کند.
تحلیل اتریوم ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
سرعت بازیابی اتریوم نسبت به بیت کوین همواره سریعتر بوده است. امروز هم بعد از ریزشهای سنگین روزهای اخیر این ارز دیجیتال توانسته تا حدودی افزایش قیمت را تجربه کند. دلیل این امر را میتوان اخبار خریدهای سنگین نهنگهای اتریوم دانست. همچنین بسیاری از سرمایه گذاران خرد نیز، به دلیل ناحیه حمایتی قوی اتریوم، در حال ذخیره سازی این ارز دیجیتال هستند.
قیمت اتریوم در حال حاضر در محدوده ۲۳۷۰ دلار معامله میشود. قیمت این ارز دیجیتال در حال نزدیک شدن به ناحیه مقاومتی ۲۵۰۰ دلار است که یک محدوده مقاومتی در اندیکاتور ایچیموکو نیز محسوب میشود.
بنابراین مقاومت ۲۵۰۰ دلاری، فعلا نزدیک ترین مقاومت اتریوم است و بعید به نظر میرسد اتریوم بتواند در اولین تلاش این محدوده را رد کند. البته یک نکته مثبت، افزایش حجم خرید اتریوم در این ناحیه است. در صورتی که خرید این ارز دیجیتال در محدوده فعلی افزایش پیدا کرده و مقاومت ۲۵۰۰ دلار شکسته شود؛ بازگشت قیمت به محدوده ۳۰۰۰ هزار دلار ممکن خواهد شد.
بر اساس اندیکاتور ایچیموکو، محدوده ۳۰۰۰ هزار دلار، یک ناحیه مقاومتی بسیار مهم محسوب میشود. در صورتی که شتاب ریزشها بار دیگر افزایش پیدا کند، اولین ناحیه حمایتی اتریوم، روی ۲۲۰۰ دلار و سپس حمایت مهم ۲۰۰۰ هزار دلار است.
تحلیل اتریوم ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
سرعت ریزش بازار ارزهای دیجیتال در روز گذشته شتاب بیشتری گرفت و تقریبا بیشتر ارزهای دیجیتال حمایتهای خود را از دست دادند و به محدودههای پایینتر ریزش کردند. اتریوم نیز از این مسئله مستثنی نشد و کاهش قیمت بیشتری را تا حدود قیمتی ۲۱۹۰ دلار تجربه کرد.
بیت کوین، اتریوم و تقریبا اکثر ارزهای دیجیتال، امروز با قدرت حمایت شدند و در حال حاضر شاهد حرکت بازار به سمت سبزپوش شدن هستیم. اتریوم نیز در حال حاضر، بعد از ریزشهای دیروز، در محدوده ۲۴۰۰ دلار معامله میشود.
کانال روزانه اتریوم بسیار شبیه کانال بیت کوین است، که این نشانهای از همبستگی بالای این دو ارز دیجیتال محسوب میشود. البته چند تفاوت مهم هم در این میان به چشم میخورد. ابتدا اینکه اتریوم وضعیت نسبتا بهتری نسبت به بیت کوین دارد زیرا ریزشهای آن نسبت به بیت کوین سرعت کمتری داشت و کانال۲ هزار دلاری از دست نرفت. از طرف دیگر با اینکه کف کانال اتریوم نیز شکسته شده اما هنوز قیمت زیر این محدوده تثبیت نشده؛ بنابراین احتمال برگشت قیمت به کانال همچنان وجود دارد.
در صورتی که حمایت فعلی از دست نرود، اتریوم در اولین قدم میتواند به سقف کانال (یعنی عدد ۲۵۰۰ دلار) حمله کند و در صورتی که وضعیت کل بازار در آن زمان مناسب باشد، حتی دوباره به درون کانال بالایی برگردد.
البته اگر ریزشهای بازار ادامه دار شوند و حمایت بیت کوین نیز از دست برود، این تحلیل باطل خواهد شد. در این صورت قیمت میتواند تا میانه کانال فعلی عقب نشسته و حتی به کف این کانال برسد.
تحلیل اتریوم ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
بعد از ریزشهای اخیر بیت کوین، قیمت اتریوم نیز با تاثیر اهرمی از این ارز دیجیتال، روند نزولی تازهای را شروع کرده است. در حال حاضر ناحیه ۲۴۰۰ دلار، نزدیک ترین حمایت اتریوم است. این حمایت از اعتبار خوبی برخوردار است و در صورتی که سرعت ریزش اتریوم با برخورد به این ناحیه کاهش پیدا کند، میتوان امیدوار بود که این محدوده بتواند بار دیگر قیمت این رمز ارز را به سمت بالا هل دهد.
در صورتی که حمایت فعلی کار کند، محدوده ۲۶۰۰ دلار مقصد بعدی اتریوم خواهد بود، اما در صورتی که ریزشها ادامه پیدا کنند و حمایت ۲۴۰۰ دلاری از دست برود، نزدیک ترین حمایت اتریوم عدد ۲۳۱۳ دلار و سپس حمایت روانی ۲۰۰۰ هزار دلار است. انتظار میرود با نزدیک شدن قیمت اتریوم به این محدوده، حجم معاملات آن افزایش پیدا کند.
عوامل موثر بر قیمت اتریوم (ETH)
اتریوم، بر خلاف بیت کوین، یک پروژه پلتفرمی است، به این معنی که قصد دارد چالشهای مختلف در فناوری بلاک چین و حتی زندگی دیجیتال را حل کند. این شبکه، اولین بستر قراردادهای هوشمند در فضای بلاک چین به حساب میآید که منجر به ایجاد صنعت امور مالی غیر متمرکز (Defi) و توسعه اپلیکیشنهای هوشمند و حتی NFTها شد.
اما با همه اینها، هنوز دامیننس بیت کوین، به عنوان برترین ارز دیجیتال بازار کریپتوکارنسی، بیشتر از اتریوم است و تا به امروز این رمز ارز نتوانسته استقلال عمل چندانی در روندهای صعودی از خود نشان دهد. بنابراین افزایش یا کاهش قیمت آن بسیار وابسته به حرکات بیت کوین است.
البته باید در نظر داشته باشیم که تحلیل فاندامنتال اتریوم، در کنار تحلیل نمودار اتریوم، یکی از عوامل موثر بر قیمت این ارز دیجیتال محبوب است و به طور مثال تغییر الگوریتم اجماع آن از اثبات کار به اثبات سهام در اتریوم ۲، قطعا میتواند در آینده بر قیمت این ارز دیجیتال تاثیر مثبت بگذارد.
نظرات کاربران
بخشهای ستارهدار را حتما پر کنید.