فانتوم

قیمت لحظه ای فانتوم

Fantom (FTM)

قیمت فانتوم

- 0.01%
- 0.01%
USDT 0.6840

آدرس کانترکت

اتریوم

0x4e15...7870

بایننس اسمارت چین

0xad29...dcfe

نمودار لحظه ای فانتوم

پشتیبانی از ۳ شبکه

می‌پردازم

دریافت می‌کنم

اطلاعات بازار فانتوم

نام ارزفانتوم
نمادFTM
رتبه در بازار63

قیمت جهانی (‏دلار)‏

$ 0.6840

قیمت لحظه ای (‏تومان)‏

48,319

تغییرات روزانه (‏درصد به ریال)‏

- 0.01%

تغییرات روزانه (‏درصد به دلار)‏

- 1.00%

حجم معاملات روزانه (‏دلار)‏

428,583,779

ارزش بازار (‏دلار)‏

1,922,983,275

سقف قیمت تاریخی (‏فانتوم)‏

3
فاصله فانتوم تا سقف
- 80.52%

کم ترین قیمت تاریخی (‏فانتوم)‏

0.00
بازدهی فانتوم از ابتدا
+ 35325.25%
عرضه در گردش فانتوم2,803,634,836

قیمت فانتوم (FTM)

امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۱ شمسی مطابق با ۲۰۲۴/۱۱/۲۱ میلادی و در این لحظه، فانتوم، 48,319 تومان معادل $ 0.6840 دلار آمریکا معامله می‌شود. قیمت Fantom طی ۲۴ ساعت اخیر - 0.01% تغییر قیمت داشته است. حجم معاملات ۲۴ ساعت اخیر فانتوم 428,583,779.00 دلار است. ارز فانتوم با نماد اختصاری FTM در رتبه 63 ارزهای دیجیتال از نظر ارزش بازار قرار دارد. ارزش بازار فانتوم هم اکنون 1,922,983,275 دلار آمریکاست.

توکنومیک فانتوم (FTM)

حداکثر تعداد واحدهای ارز فانتوم (FTM) 3,175,000,000 است. این یعنی در نهایت این تعداد از ارز فانتوم وجود خواهد داشت. برخی از ارزهای دیجیتال عرضه‌ای نامشخص دارند و تعداد واحدهای نهایی آن‌ها تعیین نشده است. تا کنون 3,175,000,000 واحد Fantom (FTM) عرضه شده است. این تعداد واحدهای فانتوم بعد از کم شدن واحدهای سوزانده شده است. تعداد واحدهای در گردش (Circulating Supply) FTM هم اکنون 2,803,634,836 واحد است این یعنی چه تعداد واحد FTM در بازار و در دست مردم گردش می‌کند. مثلا دارایی‌های قفل شده که تاثیری روی قیمت بازار نمی‌گذارند جزو واحدهای در گردش محاسبه نمی‌شوند.

تاریخچه قیمت فانتوم

بیشترین رکورد قیمت فانتوم (FTM) تا کنون 3.46 دلار بوده. این رکورد مربوط است به تاریخ ۲۰۲۱/۱۰/۲۸. قیمت کنونی Fantom به نسبت این رکورد - 80.52% تغییر کرده است.

کمترین قیمت فانتوم (FTM) تا کنون 0.00190227 دلار بوده. این رکورد مربوط است به تاریخ ۲۰۲۰/۰۳/۱۳. قیمت کنونی Fantom به نسبت این رکورد + 35325.25% تغییر کرده است.

دامیننس فانتوم (FTM)

dominance یا دامیننس Fantom به معنی میزان سهم ارز فانتوم در کل بازار کریپتوکارنسی است. این سهم نشان می‌دهد که FTM چه درصدی از کل بازار را در میان دیگر ارزها در اختیار دارد. عدد این تسلط بر بازار با درصد نشان داده می‌شود. هم اکنون دامیننس فانتوم 0.06 درصد است. با تحلیل دامیننس فانتوم و بررسی کاهش یا افزایش آن متوجه می‌شوید که میزان سرمایه‌گذاری روی این ارز دیجیتال افزایش داشته یا کاهش یافته است.

چگونه قیمت لحظه‌ای فانتوم را در پول نو رصد کنیم؟

برای دسترسی به قیمت لحظه‌ای فانتوم، می‌توانید به وب‌سایت صرافی ارز دیجیتال پول نو و بررسی داده‌های تکنیکال و نمودارهای شمعی (کندل استیک) موجود در صفحه فانتوم مراجعه کنید و به اطلاعات مهم و ارزشمندی در خصوص قیمت ماهانه، هفتگی، روزانه و حتی ساعتی و لحظه‌ای ارز FTM دست یابید. در صورتی که می‌خواهید علاوه بر داده‌های صرافی‌های معتبری چون پول نو از اطلاعات مراکز تبادلاتی دیگری مانند بایننس، کوین بیس، کراکن و موارد دیگر نیز باخبر شوید، می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت‌هایی مانند کوین مارکت کپ (CoinMarketCap)، کوین گکو (Coingecko) و کوین ۳۶۰ (Coin360) و صفحات قیمت این وب‌سایت‌ها از جدیدترین تغییرات قیمت مطلع شوید و بسته به دید و آگاهی بازار نسبت به خرید یا فروش ارز فانتوم اقدام کنید.

قیمت فانتوم بدون کارمزد

به‌طور کلی کارمزدها در صرافی ارز دیجیتال پول نو کاملاً مشخص و به‌دور از هر گونه هزینه‌های اضافی و جانبی است. برخی از پلتفرم‌های رمزارزی با عنوان «بدون دریافت کارمزد» کاربران را به‌سمت مجموعه‌های خود جذب می‌کنند، اما در زمان خرید یا فروش هزینه‌‌های پنهان و آشکار مختلفی را به کاربر تحمیل می‌کنند. سیاست‌های شفاف در خصوص موضوعاتی مانند کارمزد معاملات ارزهای دیجیتال، یکی از ویژگی‌هایی است که مجموعه پول نو به آن افتخار می‌کند. در حال حاضر، میانگین کارمزد‌ها حدود ۰.۴ درصد است و در کمترین و بیشتر حالت، کاربران ملزم به پرداخت ۰.۳ تا ۰.۵ درصد از مبلغ نهایی خواهند بود.

عوامل تاثیر گذار بر نوسانات قیمت فانتوم

یکی از موارد مهم و ساختاری که می‌تواند بر قیمت لحظه‌ای ارز FTM تأثیرگذار باشد، موضوع استیکینگ (Staking) است. با آنکه در ظاهر امر این موضوع بر درآمد کاربران تأثیرگذار است نه اکوسیستم، باید بدانید چنین مفاهیمی در حوزه ارزهای دیجیتال می‌تواند تأثیر فوق‌العاده‌ای بر توسعه و پیشرفت یک پروژه داشته باشد. همان‌طور که می‌دانید فرایند استیکینگ به‌معنای قفل‌کردن دارایی و مشارکت در اعتبارسنجی تراکنش‌ها و افزایش امنیت شبکه است. به‌عنوان مثال، کاهش تعداد ارز FTM در چرخه به‌دلیل قفل شدن در شبکه موجب افزایش تقاضا و تشویق کاربران به نگهداری دارایی مورد نظر می‌شود. از سوی دیگر، افزایش سود و درآمد حاصل از استیکینگ حس نیاز کاربران را تقویت کرده و در نهایت موجب می‌شود قیمت ارز دیجیتال فانتوم افزایش قابل‌توجهی را تجربه کند.

تاثیر اخبار روی قیمت ارز فانتوم

اخبار و موضوعات حاشیه‌ای نیز یکی از مؤلفه‌های مهم در تغییر قیمت لحظه‌ای فانتوم است. شاید عجیب باشد که توییت فردی مشهور یا خبری که در وب‌سایت‌های معتبر منتشر و دست‌به‌دست می‌شود، تا چه اندازه می‌تواند بر قیمت روز فانتوم و تغییرات بهای آن مؤثر باشد. بنابراین اگر به‌دنبال خرید ارز FTM با مناسب‌ترین قیمت هستید، توصیه می‌کنیم اخبار مرتبط را از منابع موثق و قابل‌اعتمادی مانند مجموعه پول نو دنبال کنید.

پیش بینی آینده قیمت فانتوم

به‌طور کلی پیش‌بینی قیمت رمز ارز فانتوم مانند سایر دارایی‌های دیجیتال کار چندان ساده‌‌ای نیست، به‌خصوص که می‌دانیم قیمت این ارزها متأثر از پارامترهای مختلفی است که می‌تواند در برهه‌های زمانی مختلف دستخوش تغییر شود. با این حال، برخی مراجع مهم و معتبر مانند وب‌سایت‌های Changelly یا Coincodex تلاش می‌کنند بر اساس عوامل مختلفی، دورنمایی از بهای ارز FTM را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهند. بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود که قیمت ارز FTM در بازه‌های زمانی ۱، ۳، ۶ و ۱۲ ماهه به شکل زیر باشد:

بازه‌‌های زمانی/حدود قیمت (دلار)۱ ماهه۳ ماهه۶ ماهه۱۲ ماهه
کمترین۰.۴۱۸۰.۴۱۹۰.۴۰۶۰.۴۲۳
بیشترین۰.۵۴۹۰.۴۹۱۰.۶۷۷۰.۸۱۴
متوسط۰.۴۷۵۰.۴۵۵۰.۵۴۲۰.۶۱۹

تحلیل فانتوم

در صورتی که می‌خواهید بهترین قیمت را برای خرید یا فروش توکن FTM پیدا کنید، بهترین راه، استفاده از تحلیل تکنیکال، فاندامنتال و آنچین این ارز است. تحلیل درست و علمی قیمت FTM به شما این امکان را می‌دهد که در بهترین شرایط ممکن اقدام به خرید یا فروش کنید. استفاده از این سه مؤلفه مهم و بهره‌بردن از ابزارهای مرتبط، می‌تواند تضمین‌کننده سود شما در بازار رنگارنگ ارزهای دیجیتال باشد.

تحلیل تکنیکال فانتوم

به‌طور کلی، اکثر کاربران حوزه ارزهای دیجیتال و تریدرهای حرفه‌ای برای بررسی شرایط بازار و آگاهی نسبی از آینده قیمت‌ ارز FTM به‌سراغ تجزیه و تحلیل سوابق تاریخی از طریق تحلیل نمودار فانتوم در فواصل زمانی مختلف می‌روند. بررسی نمودارهای شمعی (کندل استیک) هفتگی فانتوم و استفاده از اندیکاتورهایی مانند میانگین متحرک همگرایی/واگرایی (MACD)، استوکاستیک، شاخص قدرت نسبی (RSI) و پارامترهای دیگر می‌تواند به تریدرهایی که به‌دنبال بهترین فرصت خرید یا فروش فانتوم هستند، دید بهتری بدهد.

تحلیل فاندامنتال فانتوم

فانتوم شبکه‌ و پلتفرمی مبتنی بر قراردادهای هوشمند است که از سازوکار گراف‌های جهت‌دار غیرمدور (DAG) و فناوری‌ لایه‌ اجماع مستقل Lachesis در ساختار خود استفاده می‌کند و با استفاده از سیستم متفاوتی که دارد، فرصتی ارزشمند در اختیار توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (DApp) قرار می‌دهد تا آن‌ها برنامه‌های خود را روی این بستر رشد دهند.

تحلیل آنچین فانتوم

یکی از نکات مهم در خصوص پیش‌بینی قیمت فانتوم بررسی داده‌ها و اطلاعات درون زنجیره‌ای یا آنچین است. داده‌های مختلف و متنوع موجود در پلتفرم‌های مرجعی مانند گلسنود، کریپتوکوانت و دنبال‌کردن پارامترهایی مانند فعالیت نهنگ‌ها، بررسی شاخص‌هایی مانند ارزش کل قفل‌شده (TVL) و داده‌های دیگری که می‌تواند بر قیمت فانتوم بیفزاید، باید مورد مطالعه قرار گیرند. شاید در نگاه اول موضوعاتی مانند تغییر در تعداد تراکنش‌ها یا افزایش تعداد هولدرهای بلند‌مدت و کوتاه مدت چندان خاص و مهم نباشند، اما این اطلاعات نشان می‌دهند که سرمایه‌گذاران خرد و کلان چه رویکردی نسبت به رمزارز فانتوم دارند و حرکت آن‌ها چطور می‌تواند به تغییرات گسترده‌ای در قیمت و بهای این دارایی دیجیتال منجر شود.

فانتوم زیر ذره بین پول نو

با توجه به محبوبیت شبکه‌های مبتنی بر قراردادهای هوشمند مانند فانتوم ما در مجموعه پول نو قصد داریم نگاهی کلی و جامع به این رمزارز مهم داشته باشیم و ببینیم که مسیر و روند آن از ابتدا تاکنون چگونه بوده است و چه نکات ریز و درشتی در افت‌وخیزهای این ارز دیجیتال نقش داشته‌اند.

تاریخچه پیدایش فانتوم

شبکه فانتوم کار خود را از سال ۲۰۱۸ و تحت نظارت بنیاد فانتوم آغاز کرد. این مجموعه برای اولین بار شبکه اصلی خود را یک سال پس از تأسیس یعنی در سال ۲۰۱۹ با نام OPERA راه‌اندازی کرد و فعالیت‌های اصلی این زنجیره از همان زمان رسماً آغاز شد. فانتوم شبکه‌ای غیرمتمرکز و مبتنی بر قراردادهای هوشمند و بستری مناسب برای توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز است که قدم‌های ابتدایی خود را از کشور کره جنوبی آغاز کرد.

فانتوم چگونه معروف و محبوب شد؟

دلایل متعددی محبوبیت شبکه فانتوم را رقم زد. مواردی از جمله بسترسازی برای توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز و تعامل تنگاتنگ با DeFi، تأخیر اندک و سرعت بالای پردازش تراکنش‌ها، مقیاس‌پذیری و امنیت بالا، به‌روزرسانی‌های مکرر در شبکه و پروتکل به‌همراه همکاری‌های چند جانبه با شرکت‌ها و مؤسسات مطرح، جذب سرمایه‌گذاران بزرگ و از همه مهم‌تر جامعه‌ای بزرگ و در حال گسترش، دست به دست هم دادند تا این شبکه در طول سال‌های اخیر با توان فزاینده‌ای به کار خود ادامه دهد و مورد توجه کاربران قرار گیرد.

هدف از خلق فانتوم

دلایل ساخت و توسعه شبکه‌ای مانند فانتوم تقریباً مشابه سایر شبکه‌هاست. رفع معضل سه‌گانه شبکه‌های بلاک‌چینی مانند امنیت، مقیاس‌پذیری و تمرکززدایی از جمله مباحثی بودند که سازندگان این شبکه تلاش کردند به حل و فصل آن‌ها بپردازند. از سوی دیگر ایجاد فرصت برای سازندگان برنامه‌های غیرمتمرکز و گسترش تعامل و همکاری‌ها نیز از جمله موارد مهمی بودند که سازندگان این شبکه آن‌ها را هدف‌گذاری کردند.

پشتوانه فانتوم چیست؟

شبکه فانتوم با توجه به مدل و ساختاری که عرضه کرده است دارای پشتوانه مالی یا سازمانی خاصی نیست و مانند ارزهای دیجیتال با ثبات یا استیبل کوین‌ها از نظر اندوخته شرایطی متفاوت دارد. با این حال، وجود جامعه طرفداران که این شبکه را آینده‌دار تلقی می‌کنند و سرمایه‌گذاران خرد و کلانی که اعتماد فراوانی به تیم و ماهیت کار این پروژه دارند، جزو پشتوانه‌های مادی و معنوی فانتوم به شمار می‌روند.

بنیانگذاران فانتوم چه کسانی هستند؟

شبکه فانتوم زیر نظر بنیاد فانتوم کار خود را آغاز کرد و کشور کره جنوبی خاستگاه این شبکه بوده است. دکتر آن بیانگ ایک (Dr. Ahn Byung Ik)، دانشمند علوم رایانه، یکی از افراد تأثیرگذار و مؤسسان برجسته این شبکه بلاک‌چینی بود که مدتی پس از راه‌اندازی شبکه، جای خود را به مایکل کنگ (Michael Kong) داد. البته در این پروژه نباید از نام‌های مطرحی همچون آندره کرونیه (Andre Cronje) در سمت مشاور فنی شبکه فانتوم غافل شویم.

امنیت شبکه فانتوم چگونه است؟

امنیت در شبکه فانتوم یکی از ارکان مهم و اساسی آن تلقی می‌شود. استفاده از یک الگوریتم اجماع سفارشی‌سازی‌شده و مبتنی بر اثبات سهام، استفاده از فناوری لایه اجماع Lachesis و سیستم پاداش‌دهی و مشوق‌های قابل‌توجه، شرایط ویژه‌ای را در این شبکه رقم زده است. از سوی دیگر قفل‌کردن توکن‌های FTM در شبکه به‌منظور اعتبارسنجی تراکنش‌ها بر امنیت شبکه فانتوم افزوده و آن را به دژی مستحکم و غیرقابل نفوذ تبدیل کرده است.

قراردادهای هوشمند فانتوم

قراردادهای هوشمند برنامه‌هایی خود اجرا هستند که توافقات مختلفی را بین طرفین بدون نیاز به واسطه و به دور از هرگونه چالشی ممکن می‌کند. قراردادهای هوشمند یکی از بخش‌های مهم شبکه فانتوم محسوب می‌شود و وجود آن اجازه می‌دهد توسعه‌دهندگان اختیار عمل بالایی در ساخت DAppها داشته باشند. از سوی دیگر وجود این مؤلفه به خودکارشدن فرایندها، امکان پیاده‌‌سازی سیستم رأی‌گیری در شبکه و از همه مهم‌تر، تعامل با شبکه‌های بلاک‌چینی دیگر می‌انجامد.

روش‌های کسب درآمد از فانتوم

کسب درآمد از شبکه فانتوم از روش‌های گوناگونی امکان‌پذیر است. معاملات فانتوم و استیکینگ FTM به شیوه‌های مختلف یکی از روش‌های مهم در کسب درآمد از شبکه فانتوم است. علاوه بر این ساخت و راه‌اندازی برنامه‌های غیرمتمرکز، امکان کشت سود یا Yield Farming، ساخت و عرضه توکن‌های غیرمثلی (NFT)، مشارکت در ساخت و توسعه اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز و موارد دیگر از جمله راه‌های کسب درآمد از ارز FTM برای کاربران است.

استیک ارز دیجیتال فانتوم

کاربران می‌توانند با استیک کردن توکن‌های FTM خود علاوه بر مشارکت در افزایش امنیت شبکه پاداش کسب کنند. در حال حاضر، شبکه فانتوم گزینه‌های مختلفی را برای استیک کردن فراهم کرده است. علاوه بر روش‌های فلوید استیکینگ، لیکوئید استیکینگ، استیک کردن FTM در کیف پول‌های ارز دیجیتال، استیک در پلتفرم‌های مختلف و صرافی‌های ارز دیجیتال از جمله گزینه‌هایی است که علاقه‌مندان می‌توانند به‌منظور کسب درآمد استفاده کنند.

پلتفرم‌های مناسب استیکینگ فانتوم

برای استیک کردن فانتوم، می‌توانید علاوه بر کیف پول ارز دیجیتال fwallet که کیف پول اصلی خود فانتوم است، از پلتفرم‌ها و کیف‌ پول‌های دیگر پشتیبانی‌کننده از این ارز هم استفاده کنید. برای مثال، امکان سپرده‌گذاری و قفل کردن ارز FTM در کیف پول‌های لجر، کوین بیس و کیف پول صرافی‌هایی نظیر کوکوین و بایننس و امکان استیک در پلتفرم‌های Stader، RockX و XBANKING فراهم است.

ویژگی‌های فانتوم

شبکه فانتوم علی‌رغم بازار پر رقابت ارزهای دیجیتال، به‌دلیل ویژگی‌های خاص و منحصر به‌فرد خود توانست نظر بسیاری از کارشناسان و کاربران را جلب کند. سرعت بالا و هزینه پایین تراکنش‌ها، مقیاس‌پذیری و امنیت بالا، پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و ارائه پاداش و مشوق‌های مختلف به کاربران در قالب طرح‌هایی مانند استیک توکن FTM همگی ویژگی‌ها و نقاط قوت زنجیره فانتوم به‌شمار می‌روند.

فانتوم چگونه کار می‌کند؟

فانتوم در مسیر توسعه خود به‌دنبال تحقق موضوعاتی مانند افزایش امنیت و تمرکزدایی بوده است و این موارد به‌شکل مشخص در مقاله جامع یا وایت‌پیپیر آن مشاهده می‌شود. با این حال، توسعه‌دهندگان این شبکه تلاش کرده‌اند با لحاظ کردن ویژگی‌های خاص مانند الگوریتم اجماع سفارشی‌سازی‌شده، بهره‌گیری از قراردادهای هوشمند، تعامل و سازگاری با ماشین مجازی اتریوم (EVM) و به‌کارگیری زبان برنامه‌نویسی Solidity سازوکاری ارزشمند و کاربردی را پایه‌گذاری کنند.

کاربرد توکن فانتوم

توکن FTM از جمله بخش‌های مهم شبکه فانتوم است که در زمینه‌های امنیت، مدیریت پرداخت‌ها و کارمزدهای شبکه نقش اساسی و حیاتی دارد. از سوی دیگر، توکن فانتوم برای جنبه‌های حاکمیتی پروژه از جمله کاربرد در رأی‌گیری‌های اکوسیستمی و ارائه پاداش به مشارکت‌کنندگان در سیستم اعتبارسنجی تراکنش‌ها هم به کار می‌رود. با آنکه در نگاه اول این توکن فقط یک دارایی به نظر می‌رسد، در اصل پیونددهنده بخش‌های مختلف و حافظ سلامت و امنیت شبکه است.

سرمایه گذاران فانتوم

با توجه به ساختار و مدل ارائه‌شده فانتوم از سوی سازندگان، سرمایه‌گذاران خرد و نهادی مختلفی تمایل پیدا کرده‌اند در این مجموعه سرمایه‌گذاری کنند. از جمله سرمایه‌گذاران مطرح فانتوم می‌توان به Avara، فرناندو مارتینلی (Fernando Martinelli)، Hashed، جید فورست کپیتال (Jade Forest Capital) و Kommune، سافت بنک (SoftBank) مایکل اگوروف (Michael Egorov) و بسیاری دیگر اشاره کرد.

خرید امن فانتوم در صرافی پول نو

با توجه به نوپا بودن حوزه ارزهای دیجیتال و بحث امنیت در این زمینه، کاربران باید توجه داشته باشند که تبادلات و خرید و فروش فانتوم و ارزهای دیگر را در پلتفرم‌های امن و مطرحی مانند پول نو انجام دهند تا ضمن بهره‌‌مندی از امکانات متعدد و قیمت‌های مناسب، از امنیت دارایی و اندوخته‌های خود اطمینان حاصل کنند. با توجه به محدودیت‌های سخت‌گیرانه و احتمال مسدود شدن دارایی‌های افراد در پلتفرم‌های خارجی، توصیه ما به علاقه‌مندان در این حوزه استفاده از بسترهای بومی و داخلی است.

پرسش های پرتکرار درباره فانتوم

به پرسش های شما درباره فانتوم پاسخ داده ایم.

خیر؛ تبادلات رمزارزها در صرافی پول نو تنها شامل کارمزدهای میکر و تیکر (بین ۰.۳ تا ۰.۵ درصد) می‌شود و این مجموعه هیچ‌گونه هزینه اضافه‌ای را از کاربران اخذ نمی‌کند.

شبکه فانتوم در کشور کره جنوبی و توسط تیمی از متخصصان به رهبری دکتر آن بیانگ ایک (Dr. Ahn Byung Ik) راه‌‌اندازی شد.

علاوه بر استفاده از کیف پول رسمی شبکه فانتوم با نام fWallet کاربران می‌توانند توکن‌های FTM خود را در کیف پول‌هایی مانند لجر، کوین بیس و صرافی‌هایی نظیر بایننس و کوکوین استیک کنند.

مطالب مربوط به فانتوم

در بلاگ پول نو بخوانید

تحلیل روزانه نات کوین NOT (۱ مهر ۱۴۰۳)

۰۱ مهر ۱۴۰۳

تحلیل روزانه نات کوین NOT (‏۱ مهر ۱۴۰۳)‏
تحلیل روزانه اتریوم ETH (۱ مهر ۱۴۰۳)

۰۱ مهر ۱۴۰۳

تحلیل روزانه اتریوم ETH (‏۱ مهر ۱۴۰۳)‏
تحلیل روزانه بیت کوین BTC (۱ مهر ۱۴۰۳)

۰۱ مهر ۱۴۰۳

تحلیل روزانه بیت کوین BTC (‏۱ مهر ۱۴۰۳)‏