تاریخ بروز رسانی :
۱۷
فروردین
۱۴۰۴
دامیننس اتریوم امروز | نمودار لحظه ای دامیننس اتریوم
زمان مطالعه :
5 دقیقهفهرست
در چارت دامیننس اتریوم، دامیننس اتریوم را به صورت لحظهای و آپدیت شده میبینید.
دامیننس اتریوم چیست؟
دامیننس اتریوم (ETH.D)، سهم ارزش بازار اتریوم نسبت به کل ارزش بازار ارزهای دیجیتال را نشان میدهد. دامیننس اتریوم یک ابزار تحلیلی کلیدی است و رشد دامیننس اتریوم به معنای افزایش استقبال معاملهگران از اتریوم (ETH)، قراردادهای هوشمند (Smart Contracts) و پروژههای دیفای (DeFi) است. نمودار دامیننس اتریوم همچنین، ابزار مهمی برای تشخیص آلت سیزن به شمار میآید.
نحوه محاسبه دامیننس اتریوم
فرمول محاسبه دامیننس اتریوم (ETH.D) به شرح زیر است:
۱۰۰ * (ارزش بازار ارزهای دیجیتال/ارزش بازار اتریوم)
با توجه به فرمول دامیننس اتریوم، میتوان دریافت که هرچه قیمت اتریوم (ETH) افزایش یابد، ارزش بازار آن هم افزایش خواهد یافت که در نهایت منجر به رشد دامیننس اتریوم میشود و حاکی از افزایش جریان سرمایه به سمت این رمزارز و بازار آلت کوینها است.
یکی دیگر از ابزارهایی که میتوانید برای تحلیل اتریوم استفاده کنید، شاخص ترس و طمع است. این شاخص برای ارزیابی احساسات مردم درباره بیت کوین استفاده میشود ولی میتوان با آن درباره خرید یا فروش آلت کوینها هم تصمیم گرفت.
عوامل موثر بر دامیننس اتریوم
همانطور که گفتیم، دامیننس اتریوم به سهم ارزش بازار ETH از کل بازار ارزهای دیجیتال اطلاق میشود. بنابراین، مهمترین عامل موثر بر دامیننس اتریوم چیزی نیست جز ارزش بازار این رمزارز. با این حال، بد نیست اگر بهطور کلی عوامل موثر بر دامیننس اتریوم را مرور کنیم:
- قیمت اتریوم
- ارزش بازار اتریوم
- عملکرد قیمتی بیت کوین
- وضعیت رقبای اتریوم
- اخبار ارزهای دیجیتال
- شرایط اقتصاد کلان
- برنامههای تیم پروژه اتریوم
بهطور کلی، وضعیت قیمتی و سلطه هر ارز دیجیتال، تحت تاثیر وضعیت سایر رمزارزها دستخوش تغییراتی میشود. در رابطه با اتریوم هم چنین موضوعی صادق است. تصور کنید اقبال سرمایهگذاران کلان به بیت کوین بیشتر از آلت کوینها است و همین موضوع، شانس رشد قیمت بیت کوین را افزایش میدهد. به تبع همین موضوع، دامیننس بیت کوین افزایش مییابد و افزایش این شاخص، به منزله کاهش دامیننس اتریوم است.

عوامل دیگری چون اخبار ارزهای دیجیتال و وضعیت اقتصاد کلان، میتوانند روی دامیننس اتریوم تاثیر بگذارند. تصور کنید اخباری مبنی بر افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو منتشر شده است. این موضوع به سیاست انقباضی و کاهش نقدینگی اشاره دارد که میتواند از تمایل معاملهگران به داراییهای ریسکی بکاهد. همین موضوع، زمینه ریزش قیمت اتریوم و به تبع آن، کاهش دامیننس اتریوم را فراهم میکند.
تحلیل دامیننس اتریوم و کاربردهای آن
با تحلیل دامیننس اتریوم، میتوان به درک مناسبی از وضعیت اتریوم (ETH) در مقایسه با بیت کوین و سایر رمزارزها رسید. کاربردهای دامیننس اتریوم را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
- بررسی وضعیت بازار ارزهای دیجیتال
- درک جو روانی حاکم بر بازار
- بهبود استراتژی سرمایهگذاری
- بررسی وضعیت دیفای و اکوسیستم NFT ها
- تشخیص جریان نقدینگی
- تحلیل چرخه بازار ارزهای دیجیتال
با شناخت سازوکار بازار و بررسی روند دامیننس اتریوم، تحلیلگران و سرمایهگذاران میتوانند علاوه بر اتریوم، وضعیت کلی بازار آلت کوینها را هم بررسی و در صورت تاییدیههای معاملاتی، تصمیم خود را مبنی بر سرمایهگذاری روی آلت کوینها اتخاذ کنند.
مشاهده و تحلیل نمودار دامیننس اتریوم
با تحلیل نمودار دامیننس اتریوم در تریدینگ ویو و بررسی تاریخچه روند آن، شما میتوانید از چرخههای بازار ارزهای دیجیتال و وضعیت اتریوم در هر چرخه اطلاعات مناسبی کسب کنید. البته که برای تحلیل وضعیت بازار ارزهای دیجیتال، بهتر است علاوه بر دامیننس اتریوم، از شاخصهای دیگری چون قیمت اتریوم و حتی دامیننس بیت کوین نیز، استفاده کنید.

از نمودار بالا، میتوان نتیجه گرفت که جایگاه اتریوم در بازار تضعیف شده و دلایل آن را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
- ریزش قیمت اتریوم
- ترس حاکم بر بازار
- کاهش فعّالیت نهنگهای اتریوم
- رشد دامیننس بیت کوین
استفاده از دامیننس اتریوم در تصمیمگیریهای معاملاتی
همانطور که در بخشهای قبلی گفتیم، بررسی دامیننس اتریوم میتواند به بررسی وضعیت فعلی اتریوم و سایر آلت کوینها و سنجش جایگاه ETH در مقایسه با سایر رمزارزها کمک کند. بهطور کلی، تحلیل دامیننس اتریوم به شیوههای زیر به تصمیم گیریهای معاملاتی شما کمک میکند:
- شناخت وضعیت کلی ETH و جایگاه آن در بازار
- پیشبینی روند اتریوم و آلت کوینها
- تشخیص آلت سیزن (و بیت سیزن)
- بررسی جریان نقدینگی
- درک مناسب از وضعیت پروژههای DeFi
سوالات متداول
دامیننس اتریوم (ETH.D)، سهم ارزش بازار اتریوم نسبت به کل ارزش بازار ارزهای دیجیتال را نشان میدهد. دامیننس اتریوم یک ابزار تحلیلی کلیدی است و رشد دامیننس اتریوم به معنای افزایش استقبال معاملهگران از اتریوم (ETH)، قراردادهای هوشمند (Smart Contracts) و پروژههای دیفای (DeFi) است. نمودار دامیننس اتریوم همچنین، ابزار مهمی برای تشخیص آلت سیزن به شمار میآید.
قیمت اتریوم، ارزش بازار اتریوم، عملکرد قیمتی و دامیننس بیت کوین، وضعیت رقبای اتریوم، اخبار ارزهای دیجیتال، شرایط اقتصاد کلان و برنامههای تیم پروژه اتریوم، روی دامیننس اتریوم تاثیر میگذارند.
بررسی وضعیت بازار ارزهای دیجیتال، درک جو روانی حاکم بر بازار، بهبود استراتژی سرمایهگذاری، بررسی وضعیت دیفای، اکوسیستم NFT ها، تشخیص جریان نقدینگی و تحلیل چرخههای بازار ارزهای دیجیتال، از کاربردهای دامیننس اتریوم هستند.
چنانچه به مشاوره رایگان علاقهمندید، پرسشها و نظرات خود را درباره این مقاله یا موضوعات مختلف حوزه بلاکچین و ارزهای دیجیتال مطرح کنید. برای پاسخگویی آمادهایم!
نظر بدهید
8
واقعا افرادی که موفق بودن بیان و تجربه اشون رو بزارن وسط شاید به درد یک نفر خورد……
برای شروع در این بازار چقدر یا ساده تر بگم چند درصد باید از بورس و بیت کوین یا ارز و ….اطلاعات داشت؟
سلام مهدی عزیز
تنها راه موفقیت در مارکت کریپتو داشتن اطلاعات و دانشه. حالا چه در زمینه تحلیل تکنیکال، چه در زمینه تحلیل فاندامنتال. بستگی داره شما چه استراتژیای در پیش گرفته باشین تا به کدوم یک از این تحلیلها بیشتر نزدیک بشین و تخصصیتر دنبالش کنین. ولی در هر حال شما باید اطلاعات لازم رو از طریق رصد اخبار و مطالعه روزانه داشته باشین. ممکنه بخواین هولدر طولانی مدت باشین مثلا بیت کوین یا اتر رو نگاهی مثلا ۵ ساله بهش داشته باشین که در اون صورت ممکنه بگین برام فرقی نمیکنه چه اتفاقی بیفته من در هر صورت میخوام هولدر باشم.
سلام من کد دعوتم رو برای چند نفر فرستادم که عضو صرافی بشن ولی هیچ کدوم ازاین دعوتی های من برای من به عنوان رفرال ثبت نشده دلیلش چی هست؟
سلام صیاد عزیز
مطمئن بشین که دوستانتون کد شما رو حتما وارد کرده باشن و ثبت نام مرحله یکشون تایید شده باشه. باید اطلاعاتشون رو دقیق و درست وارد کنن و حتما تایید بشن تا هدیه به کیف پول حساب کاربری شما ارسال بشه.