بهترین کیف پول‌های سخت افزاری | بررسی کامل Hardware Wallet + مقایسه قیمت

خیلی از کاربران ما دغدغه این را دارند که ارزهای دیجیتال خود را باید در کجا ذخیره کنند و چه کیف پولی امنیت کافی برای هودل کردن بیت کوین یا ارزهای ارزشمند دیگر را دارد. بنابرین در این مقاله از بلاگ پول نو تصمیم گرفتیم تا به بررسی چند کیف پول سخت افزاری که از محبوب‌ترین کیف پول‌ها هستند بپردازیم.

اگر شما هم دغدغه این را دارید که ارزهای دیجیتال خود را کجا نگهداری کنید تا امنیت آن‌ها تامین شود، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا این مقاله را به دقت بخوانید. قرار است با کیف پول‌هایی آشنا شوید که مانند یک ابرقهرمان از ارزهای دیجیتال شما محافظت می‌کنند!

قبل از اینکه به سراغ مقاله برویم به شما پیشنهاد می‌کنم لینک زیر را ببینید تا به صورت کامل با کیف پول‌های ارز دیجیتال آشنا شوید:

کیف پول ارز دیجیتال چیست؟

کیف پول سخت افزاری چیست؟ توضیح کوتاه و جامع

بهترین کیف پول‌های سخت افزاری

اگر بخواهیم در یک جمله بگوییم که کیف پول سخت افزاری چیست می‌توانیم بگوییم که کیف پول سخت افزاری مانند گاوصندوق برای ارزهای دیجیتال شما طراحی شده. کیف پول سخت افزاری شما به شما کمک می‌کند تا بدون آنلاین شدن ارزهای دیجیتال خود را نگهداری کنید، از هک دور بمانید و کلیدخصوصی خود را در امان نگه دارید.

یکی از دلایلی که این نوع کیف پول‌ها محبوب شده‌اند این است که امنیت بالایی دارند. هکرها نمی‌توانند به ارزهای دیجیتال شما دسترسی داشته باشند و فقط فردی که این کیف پول سخت افزاری را داشته باشد می‌تواند ارزهای دیجیتال خود را خرج کند. این مسئله باعث شده تا این کیف پول‌ها از کیف پول‌های دیگری که به صورت نرم افزاری توسعه یافته‌اند بسیار امن‌تر باشند.

در حقیقت کیف پول سخت افزاری که شما خریداری می‌کنید، به گونه‌ای از رمزهای اکانت شما محافظت می‌کند تا فردی به جز شما نتواند به این رمزهای خاص و مهم دست پیدا کند. به رمزهایی که این دستگاه در داخل خود از آن‌ها محافظت می‌کند کلید خصوصی گفته می‌شود.

اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره کلید خصوصی پیدا کنید، نیازی به سرچ گوگل ندارید فقط روی لینک زیر کلیک کنید تا مقاله‌ای که در رابطه با کلید خصوصی برای شما نوشته‌ایم را بخوانید:

کلید خصوصی چیست؟

تاریخچه کیف پول‌های سخت افزاری

وقتی در سال ۲۰۰۹ ساتوشی ناکاموتوی معروف بیت کوین را ساخت افراد زیادی فکر نمی‌کردند که روزی این ارز آنقدر ارزشمند شود که افرادی برای دزدیدن آن اقدامی انجام دهند. اما این اتفاق افتاد و در اوایل سال ۲۰۱۴ و با رشد انفجاری بیت کوین، دزدها به این فکر افتادند که چرا بیت کوین ندزدیم. هم سودش بیشتر است هم دردسر کمتری دارد!

از طرفی مردم و سرمایه گذاران هم که خودشان فکر نمی‌کردند روزی بیت کوین به چیزی مانند طلا تبدیل شود، مانده بودند که چگونه از ارزهای خود به خوبی محافظت کنند. در همین مواقع بود که شرکت‌های زیادی تصمیم به ساخت کیف پول سخت افزاری گرفتند. کیف پول‌های سخت افزاری مختلفی ساخته شدند اما اغلب این کیف پول‌ها مورد استقبال قرار نگرفتند.

اوضاع چند وقت به این منوال بود که ترزور با قدرت و در آگوست ۲۰۱۴ وارد بازار شد. این کیف پول متفاوت باعث شد تا دزدها و هکرهای زیادی از دزدیدن بیت کوین منصرف شوند. ترزور تا همین الان که این مقاله را می‌نویسم یکی از مطمئن‌ترین کیف پول‌های سخت افزاری به حساب می‌آید.

کیف پول سخت افزاری چگونه کار می‌کند؟

این مطلب واقعیت دارد که ساختار کیف پول‌های سخت افزاری پیچیدگی زیادی دارد. اما برخلاف پشت صحنه بسیار پیچیده، استفاده از این کیف پول‌ها برای هر فردی امکان پذیر است. در بدترین شرایط هر کسی می‌تواند با یکی دو ساعت آموزش، کار با این ابزار کاربردی را یاد بگیرد.

درباره این سوال که کیف پول سخت افزاری چگونه کار می‌کند باید بگوییم که برای راه اندازی کیف پول سخت افزاری و استفاده از آن ما به کامپیوتر و موبایل نیز نیاز خواهیم داشت. علاوه بر این شما باید نرم افزار مخصوص والت سخت افزاری خودتان را روی کامپیوتر یا تلفن همراه خودتان نصب کنید و به اینترنت متصل شوید.

شما برای اینکه بتوانید ارز خود را برای کسی بفرستید یا بفروشید باید از طریق وصل کردن والت سخت افزاری خودتان به کامپیوتر ارزهای خودتان را مدیریت کنید. بعد از اینکه کیف پول شما به کامپیوتر یا تلفن متصل شد باید وارد نرم افزار اختصاصی همان کیف پول که باید از طریق سایت رسمی کیف پول نصب می‌کردید شوید و درخواستی که دارید را وارد کنید.

بعد از انجام این کار نرم افزار با تشخیص رمزهای شما از طریق کیف پولی که فقط شما به آن دسترسی دارید وارد حسابتان شده و درخواستی که دارید را انجام خواهد داد.

اتصال کیف پول سخت افزاری به کامپیوتر
برای تراکنش از طریق کیف پول سخت افزاری باید آن را به کامپیوتر متصل کرد

بهترین کیف پول‌ سخت افزاری کدام است؟

همانطور که بالاتر نیز به این موضوع اشاره داشتیم تا به حال کیف پول‌های سخت افزاری زیادی ساخته شده‌اند که به خاطر دلایل متعددی از جمله امنیت پایین از دور خارج شده و به طور کلی منقرض شده‌اند. در ادامه این مقاله چند تا از قدرتمندترین کیف پول‌های سخت افزاری که در بازار وجود دارد را به شما معرفی می‌کنیم.

بهترین کیف پول ارز دیجیتال کیف پولی است که امنیت زیادی داشته باشد، کاربری آن آسان باشد، از ارزهای زیادی پشتیبانی کند، قیمت آن مناسب باشد و مقاومت فیزیکی خوبی داشته باشد. در ادامه ۳ کیف پول برتر بازار را به همراه قیمت آن‌ها بررسی می‌کنیم تا انتخاب برای شما راحت شود.

۱. کیف پول کول والت CoolWallet

تقریبا همه کیف پول‌هایی که در این بخش به شما معرفی خواهیم کرد قابلیت‌های یکسانی دارند. اما نکته‌ای که باعث شده تا کول والت در اول این لیست قرار بگیرد طراحی زیبای این کیف پول سخت افزاری است.

کول والت

این کیف پول را می‌توان به یک کارت اعتباری تشبیه کرد که به راحتی در جیب جا می‌شود و شما می‌توانید بدون هیچ مشکلی از این کیف پول استفاده کنید. برای اتصال این کیف پول به تلفن همراه باید از قابلیت بلوتوث این کیف پول استفاده کنید که به شما اجازه می‌دهد تا به حساب خود متصل شوید.

قیمت کول والت

کول والت به پول ایران (دلار ۲۸ هزار تومان) قیمتی حدود ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان دارد که بسته به مدلی که شما نیاز دارید این قیمت بالا و پایین می‌شود. برای خرید کول والت هم سایت‌های معتبر گوناگونی وجود دارد که می‌توانید از طریق آنها اقدام کنید. یکی از این سایت‌ها لیون کامپیوتر است و دیگری داتیس نتورک که خدمات مناسبی را در این زمینه ارائه می‌دهند.

معایب کول والت

عیبی که این کیف پول نسبت به دیگر کیف پول‌های بازار دارد این است که از ارزهای کمی پشتیبانی می‌کند. البته از اکثر ارزهای مشهور بازار مثل بیت کوین و اتریوم پشتیبانی می‌کند و اگر هدفتان خرید این ارزهاست گزینه مناسبی به نظر می‌رسد.

۲. کیف پول سخت افزاری لجر Ledger

برند کیف پول مطرحی که این روزها خیلی از سرمایه گذاران استفاده می‌کنند لجر نام دارد. این شرکت فرانسوی که از بزرگان این صنعت به حساب می‌آید بعد از ترزور اولین محصول خود را وارد بازار کرد.

لجر نانو ایکس

این کیف پول که در اواخر سال ۲۰۱۴ وارد بازار شد به خاطر قیمت اقتصادی و احراز هویت دو مرحله‌ای که داشت مورد توجه تعداد زیادی از سرمایه گذاران حرفه‌ای قرار گرفت. اما خیلی از کاربران کم تجربه این کیف پول را به اندازه کافی دوست نداشتند چون اوایل، کار کردن با این کیف پول سخت بود.

اما رفته رفته مدیر عامل شرکت لجر یعنی اریک لارچوورک تصمیم به ساده‌تر کردن این کیف پول گرفت. الان با قابلیت‌ها و سادگی که این کیف پول دارد توانسته بسیاری از کاربران را متقاعد کند تا از این کیف پول استفاده کنند.

نکته‌ای که درباره این کیف پول وجود دارد این است که استفاده از این کیف پول با نمایشگر بالای این ابزار نیز امکان پذیر است. علاوه بر این محصولات لجر به کیف پول‌های نرم افزاری مختلفی متصل می‌شوند. کیف پول لجر تقریبا از تمامی ارزهای دیجیتال و توکن‌های معروف پشتیبانی می‌کند.

از محبوب‌ترین محصولات لجر می‌توان به لجر نانو ایکس اشاره کرد که توسط افراد زیادی استفاده می‌شود. این کیف پول از ارزهای دیجیتال بیشتری نسبت به کول والت پشتیبانی می‌کند و جامعه آماری بزرگ‌تری هم دارد.

قیمت کیف پول لجر

قیمت لجر نانو ایکس در هنگام نگارش این مقاله (دلار ۲۸ هزار تومان) حول و حوش ۵-۸ میلیون تومان است که شما می‌توانید آن از فروشگاه‌های مطمئنی مانند دیجی کالا خریداری کنید. قیمت لجر نانو اس کمتر از مدل نانو ایکس است و می‌توان آن را حدود ۲-۳ میلیون تومان تهیه کرد.

۳. کیف پول ترزور Trezor

شرکتی که در این بخش مقاله به شما معرفی می‌کنیم در زادگاه پیتر چک یعنی جمهوری چک قرار دارد. نام شرکت سازنده این برند کیف پول ساتوشی لبز است که از نام خالق گمنام بیت کوین ساتوشی ناکاموتو گرفته شده است.

ترزور

ترزور وان (اولین مدل ترزور) از اولین کیف پول‌های سخت افزاری بود که وارد بازار شد. کیف پول ترزور به خاطر اینکه کار با آن نسبت به کیف پول‌های قبلی که معرفی کردیم بسیار راحت‌تر است جزو محبوب‌ترین کیف پول‌های سخت افزاری است.

فعلا دو مدل از این برند به نام‌های ترزور وان و ترزور تی وجود دارد. ترزور وان از بعضی از ارزهای جدید پشتیبانی نمی‌کند ولی ترزور تی که مدل جدیدتری است از اکثر ارزهای دیجیتال معروف پشتیبانی می‌کند.

قیمت کیف پول ترزور

ترزور وان در ایران (دلار ۲۸ هزار تومان) قیمتی حدود ۲ میلیون تومان دارد. قیمت والت سخت افزاری ترزور تی نیز حدود ۵ میلیون تومان است. برای تهیه این کیف پول می‌توانید به سایت دیجی ولت مراجعه کنید.

در مطلبی که درباره بهترین کیف پول‌های بیت کوین نوشته‌ام دو مدل کیف پول ترزور را مقایسه کرده‌ام. پیشنهاد می‌کنم حتما آن را بخوانید و با ۲۱ کیف پول برتر سال ۲۰۲۱ آشنا شوید.

مزایای کیف پول سخت افزاری

تا اینجای مقاله توضیح دادیم که کیف پول سخت افزاری چیست و چند تا از بهترین کیف پول‌های سخت افزاری را معرفی کردیم. در ادامه مقاله با ما همراه باشیم که مزایای این کیف پول‌ها را نیز با همدیگر بررسی کنیم.

امنیت بالا

بزرگ‌ترین مزیت والت سخت افزاری نسبت به کیف پول‌های نرم افزاری که روی کامپیوتر و موبایل نصب می‌شوند این است که امنیت کیف پول سخت افزاری چندین برابر کیف پول نرم افزاری است.

یکی از رایج ترین روش‌های نفوذ به یک کامپیوتر که هکرهای زیادی از آن استفاده می‌کنند استفاده از ویروس‌هاست. این ویروس‌ها می‌توانند به تمامی اطلاعات یک کامپیوتر و حتی کیف پول نرم افزاری نصب شده روی یک کامپیوتر دسترسی پیدا کنند. این کار را برای هکرها راحت می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بیت کوین شما را به یغما ببرند!

اما والت پول سخت افزاری با ساختار آفلاینی که دارد عملا دست هکرها را از هر گونه کاری قطع می‌کند. البته هنوز خطرات دزدهای واقعی و اسلحه به دست وجود دارد که این خطر هم با رمزهای گوناگونی که کیف پول‌های سخت افزاری دارند رفع می‌شود. با وجود این قابلیت‌ها خطر دزدیده شدن ارزهای دیجیتال شما تقریبا به صفر می‌رسد.

معایب کیف پول سخت افزاری

حالا که اینقدر از کیف پول سخت افزاری خوب گفتیم بهتر است که معایب این کیف پول‌ها را هم بررسی کنیم تا نتیجه منصفانه‌ای به دست بیاوریم. در ادامه معایب این کیف پول‌ها را به شما خواهیم گفت.

رابط کاربری سخت

عیبی که کیف پول‌های سخت افزاری دارند این است که رابط کاربری این نرم افزارها نسبت به کیف پول‌های نرم افزاری مثل تراست والت پیچیده تر است. شاید این نکته برای افرادی که چندین سال است در بازار ارزهای دیجیتال فعال هستند و از طریق آموزش دیدن و خواندن مطالب تخصصی سایت‌هایی مثل پول نو به سطح بالایی در دنیای کریپتوکارنسی فعال هستند، مهم نباشد.

اما افرادی که در دنیای ارزهای دیجیتال تازه وارد هستند چه؟ آیا آن‌ها هم می‌توانند از این ابزارها استفاده کنند؟ جواب این است که بله ولی کار برای آن‌ها کمی سخت است. این افراد برای اینکه بتوانند با کیف پول‌های سخت افزاری کار کنند باید با اصطلاحات دنیای ارزهای دیجیتال به خوبی آشنا شوند. بعد از آن کار با این کیف پول‌ها را یاد بگیرند.

بنابرین اگر در بازار ارزهای دیجیتال تازه وارد هستید به فکر والت سخت افزاری نباشید و کیف پول‌های نرم افزاری را مد نظر قرار دهید. بهتر است که از کیف پول‌هایی مانند تراست والت استفاده کنید تا به بهترین نحو از سرمایه گذاری خود لذت ببرید.

قیمت بالا

در حالی که اکثر کیف پول‌های نرم افزاری موجود در بازار رایگان هستند، کیف پول‌های سخت افزاری قیمتی بالای ۲ میلیون تومان دارند. البته ۲ میلیون تومان حداقل قیمت است و همانطور که در بخش بهترین کیف پول‌ها مشاهده کردید این قیمت تا حدود ۸ میلیون تومان نیز می‌رسد.

سخن آخر با خوانندگان مقاله

در این مطلب از وبسایت پول نو با کیف پول‌های سخت افزاری یا به قول خودمان ابر قهرمان‌های دنیای رمز ارزها آشنا شدیم. شما چه نظری درباره این ابر قهرمان‌ها دارید؟ آیا این ابزار را مناسب خرید می‌دانید؟ نظرات خود را از طریق بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات کاربران

.دیگران نشانی ایمیل شما را نخواهند دید

بخش‌های ستاره‌دار را حتما پر کنید.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 تمام دیدگاه‌ها
Inline Feedbacks
نمایش تمام دیدگاه‌ها
0
سوال دارید؟ همین حالا بپرسید...x